Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 137 kJ / 1 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,86 g |
| Tuky | 100,24 g |
| Vláknina | 33,10 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,77 g |
| Sacharidy | 99,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do jahňacieho boku vyrežeme kapsu. Kapsu aj celý bok zvonku vymažeme prelisovaným cesnakom a osolíme.
Krok 2: Na kocky narezanú slaninu rozškvaríme a orestujeme na nej narezanú cibuľu. Pridáme na kocky narezané rožky a opražíme. Odstavíme z ohňa, vmiešame vajce, šampiňóny, smotanu, okoreníme, ochutíme majoránkou.
Krok 3: Kapsu naplníme, bok uložíme na pekáč, podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre asi 50 minút. Potom odkryjeme a dopečieme. Podávame s červenou kapustou a knedľou.
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný jehněčí bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km1z
Moje poznámka
Plněný jehněčí bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km1z
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 5 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 6 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 1 hodinou
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 2 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 3 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 4 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 5 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 5 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 5 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 6 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehneci bok,
jehněčí bok recept,
jehněčí recepty,
telecí bok,
jehněčí bok recepty,
nadivany jehneci bok,
jehněčí bok nadívaný,
plneny kuzleci hrbet,
kůzlečí bok recept,
recept jehněčí bok,
nadívaný bok,
jehněčí bok- recepty,
kůzlečí bok,
recepty z jehněte,
jehneci boku,
jehněčí recept,
recept na jehněčí bok,
jehneci bok rolovany,
jehněčí bok na česneku recept,
peceny jehneci bok
Suroviny:
bok jehněčí,
česnek,
sůl,
slanina uzená,
cibule,
rohlík,
majoránka,
pepř mletý,
vejce,
smetana zakysaná,
žampiony sterilované
Komentáře (9)
nie.... tak napchám bravčové a budem sa hráť na to, že jem jahňiacie
+1