Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 135 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,08 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oo
Moje poznámka
Bramborový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oo
Nejnovější recepty
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 2 hodinami
Dietní květák z trouby
Přidáno před 3 hodinami
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová omáčka pečená
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácený marinovaný řízek s máslovými bramborami
Sahula před 9 minutami
Máslový řízek podle p. Sapíka
Sahula před 10 minutami
Vepřové kousky dušené v bylinkách a zelenině
Kratule před 19 minutami
České buchty
nelinka62 před 54 minutami
Jednoduché Margot řezy
VeronikaRab před 55 minutami
Rychlá hrníčková bábovka
Janettaku před 1 hodinou
Roláda z vepřové pečeně
verisek08 před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
JuliePetule před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Jablečné lívance
Alamatej před 2 hodinami
Tématické fráze:
paprikas,
paprikáš recept,
bramboroví ježci,
bramborový ježek,
bramborový ježci,
paprikáš s bramborama,
recept brambory na paprice,
litý kynutý koláč,
recepty paprikas,
recept paprikáš,
bramborový ježek recept,
paprikáše,
bramborový paparikáš,
bramborovy paprikáš bez masa,
bramborový paprykáš,
paprikaš-recept,
hrníčkový kynutý koláč,
recept na paprikas,
paprikac s klobásou,
paprikove brambory recept
Suroviny:
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
paprika čerstvá červená,
rajče
Komentáře (3)
Většinou dělám když nemám moc času na vaření
Už nemám slov....