Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 529 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 5,66 g |
Vláknina | 1,64 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlzK
Moje poznámka
Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlzK
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
hořčičná omáčka ke steakům,
hořčičná omáčka ke steaku,
hořčičná omáčka,
steak s hořčičnou omáčkou,
kuřecí steak s hořčičnou omáčkou,
horticna omacka,
omacky ke steaku,
horčičná omacka na steak,
omáčka ke steaku,
hovězí steak s hořčičnou omáčkou,
steak v horcicne omáčce,
hořčicová omáčka na steaky,
horčicová omáčka na steak,
omáčky ke steakům,
omacka na steak,
vepřový steak s hořčičnou omáčkou,
tepla horcicna omacka,
kureci steak s horcici,
veprovy steak s hořčičná omáčka,
hořčičná omáčka na steaky
Suroviny:
steak kuřecí,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej olivový,
šťáva z kuřecího výpeku,
mouka polohrubá,
sůl,
hořčice dijonská,
smetana na vaření,
pórek
Komentáře (11)
Moc pekna fotka, zajmavy a nenarocny recept. Dnes to bude nase vecere, jen porek vynecham..to by mi syn nejedl
Talire taky nahrivam,zapnu el. troubu na 50stupnu,ohrev horem i spodem ..vlozim talire a za chvili vyndavam -nekdy tak udrzuji teply obed kdyz se kluci zpozdi.
Dekuji za recept!!
Díky za bezva tip na nahřívání talířů