Marinovaná jehněčí kýta
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 286 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 26,39 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Kuchařské recepty pro každý den..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2012 18:59
My jehněčí, ale i skopové milujeme, jen kdyby ty ceny byly trochu příznivější
Recept je super
Recept je super
28. 2. 2012 18:54
Eliza: taky jsem měla respekt, ale měla jsem opravdu krásnou flákotu masa, ty bílé boky jsem jen nakrojila, nemělo to chybu Nenapsala jsem to tam, ale ráno jsem se dozvěděla od známé v obchodě, že rozmarýn a jehněčí patří k sobě, tak jsem jednu větvičku přidala k pečení
28. 2. 2012 18:20
Marináda vypadá dobře. Jehněčí jsem ještě nepřipravovala, mám z něj docela respekt - slyšela jsem, že když se nepovede (a neodblaní), odradí to strávníky na dlouho...
Asi to budu muset zkusit, abych věděla...
Asi to budu muset zkusit, abych věděla...
28. 2. 2012 17:00
Jehněčí jsem nikdy nejedla, krásně nafoceno.
28. 2. 2012 15:50
ivulinka: na mém
28. 2. 2012 15:35
Opět krásný flák masa na tvém nebo Láďovém talíři
28. 2. 2012 15:27
srettka: nemysli si, že jsem neměla obavy kousnout do té "hnáty". Ale fakt byla bezva. Já už tak nějak ze zvyku dávám všude více česneku, než je psáno a zde to platí 2x
28. 2. 2012 15:24
no sakra, jdeš jako na zavolanou jeden jehněčí hnát mě rozčiluje v mrazáku neskladný je,nechce ležítt bez pohybu, furt se vrtí...sem mu už hrozila.." já tě ztrestám, ty budeš vidět, pařáte jeden z vovce" ale furt to byly jen hrozby...noo, myslím, jak by řekl ctihodný pan remarque..komu zvoní hrana...tomu hrozí pekáč. jen to bude pro druhé, páč mě nějak ten ovčí chuťový ocas neštýmuje, sem to zkúšala..ale pohárky moje chuťové si na sobě sami dělaj uzle, že tohle nechcou. takže upeču miláčkovi a matkám naším rodným a pak tě zaševelím, japa jim chutnálo
ale jinak...máš to hezkýýý
ale jinak...máš to hezkýýý
28. 2. 2012 15:18
1974andrea: díky
28. 2. 2012 14:19
Jani, jehněčí dělám pouze jednou do roka a to na Velikonoce, které se blíží. Dávám hodně česneku a rozmarýnu. Majoránku jsem ještě nezkoušela. Vypadá to moc pěkně
28. 2. 2012 13:23
Jana Remkova: jen papej
28. 2. 2012 13:21
vypadá to skvěle taky jsem ještě nikdy nejedla ani nevařila jehněčísnad ho někdyseženu tobě bod č.3
28. 2. 2012 13:04
varilamyskakasicku: no, tak mi moc nelez na nervy, jo? Já bych si tak dala knedlíííík!. Ale jak vidíš, ani šťávu jsem si nějak nedala a ne, že by nebyla. No, i s těmi krupkami to bylo skvělé!
28. 2. 2012 12:55
Jana Remkova: je to pěkné Jani, ale já rýži k jehněčímu bych nedala, asi to máš jako dietku, spíše brambor vařený, anebo bramb.knedlíček nebo jiný knedlíček, mnam
28. 2. 2012 12:44
varilamyskakasicku: ten tvůj recept taky příjde na řadu, neboj nic
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kyta ovčí kýta jehněčí kýta recept kůzlečí kýta recepty marinovaná jehněčí kýta kůzlečí kýta marinovane jehneci recept na jehněčí kýtu recept kůzlečí kýta jehněčí kýta cena ovčí kýta recept jehněčí recept jehněčí kýta recepty kuchařské recepty pro každý den ovci kyta recepty kůzlečí kýta recept recept ovčí kýta recepty jehneci kyta marinované jehněčí maso recept jehněčí kýta
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, tymián, majoránka, bazalka čerstvá, pepř mletý, sůl, olej olivový, cibule, máslo
Marinovaná jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9ly
33 názorů