Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta s plněnou hruškou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

18. 3. 2012 23:31

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 015 kJ / 2 633 kcal
Bílkoviny161,05 g
Tuky140,84 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,55 g
Sacharidy94,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo mrkve můžeme použít svazek mladé karotky.

Zdroj: Upravený recept s České domácí kuchařky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 12:27

Moc hezky připravené jídlo,které by chutnalo i u nás doma:-p:yes::yes:

Bahula Bahula

19. 3. 2012 20:08

Irenka:Recept není můj, sice jsem ho upravila, tak můžu chválit. Je to opravdu vymyšlené, chutě byly propojené a jídlo bylo výborné :-p Měli jsme to s vařenými brambory, protože jsem neměla čas dělat noky.
Jistě by to šlo i z hovězího masa.

Irenka

19. 3. 2012 19:45

Šlo by to i z jinýho masa jelena nemám:-?

magdalenka magdalenka

19. 3. 2012 19:23

Mohol by niekto z moderátorov príspevky, čo sa netýkajú receptu, zmazať?
Toto je priestor na vyjadrenie sa k receptu, ktorý je nádherný, proste Bahula...

rebeka rebeka

19. 3. 2012 19:08

Dooga: s tím naprosto souhlasím.. je to už trapné, nechutné a pod tak krásným receptem ( a tady všeobecně ) to nemá co dělat

Dooga Dooga

19. 3. 2012 18:52

Divočinu já rád. A kombinaci s hruškou si dovedu představit a ladilo by to mé chuti.:yes:

drahulin drahulin

19. 3. 2012 18:23

Bahulo krásná fotka.:yes::yes:Zvěřinu mám ráda,tak ukládám.:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 3. 2012 15:33

:yes::yes::yes:;-)

Bibinka Bibinka

19. 3. 2012 14:05

Bahul, nikdy jsem to neměla možnost jíst a zdá se mi, že je to chutí něco jako svíčková a na divoko, což je obojí dobré. Máš 8.boda:yes:

Ivusa Ivusa

19. 3. 2012 13:30

:-Kmoc krásný jelen....a ta hruštička :yes::yes::yes:+bod přidávám,ale některé komentáře (viz KK či Dana )nechápu:-O:-O.No hold jsem blondýna:-)):-))

zizala zizala (moderátorka)

19. 3. 2012 09:05

spagetka: Bodování, ať se "někdo" naštve:-//:no: - co to je, jaký to má účel?

senky senky

19. 3. 2012 07:22

Evi:-K mě se líbí i obrázek, ale hlavně dlabanec:-8:-8 dovedu si tu dobrotu představit, mám v mrazáku pořád toho daňka a srnčí hřbet, že by něco z toho;-):-*
daniela::-O:-O

Colombo65 Colombo65

19. 3. 2012 00:26

Mňamózní zvěřina ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2012 23:57

Evi, jako vždy krásný recept. Bohužel nemám takové maso, hned bych vyzkoušela;-)

rebeka rebeka

18. 3. 2012 23:39

Bahulová, vy jste zase pytlačila, coo:-//:-S:-?:-D:-D:-D
parádička.. opět;-):-p:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jelení kýta na divoko recept na plátky z jelení kýty srnčí kýta na divoko jeleni kyta platky jelení kýty na divoko jeleni kyta jelení kýta recepty jelení plátky recept jelení kýta-plátky jeleni platky jelení na hruškách mlade jeleni maso recepty jelenní kýta jelení kýta recept jelení kýta na hruškách doba varu jelení z kýty recept jelení mas srnci na hruskach vepřová kýta plátky s hruškou jelenní plátky recept

Suroviny: kýta jelení, pepř, koření nové koření, jalovec, citron, cibule, celer, mrkev, cukr, máslo, slanina, sůl, pepř mletý, víno červené suché, víno bílé suché, mouka hladká, smetana, hrušky zavařené, brusinky, salát hlávkový

TopRecepty.cz

Jelení kýta s plněnou hruškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p7W6