Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek a po otevření ji hned spotřebujeme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 470 kJ / 1 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,64 g |
| Tuky | 44,86 g |
| Vláknina | 65,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 266,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulová marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDyV
Moje poznámka
Cibulová marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDyV
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkový likér
Merylas před 3 minutami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 26 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 49 minutami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 2 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 2 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
cibulová marmeláda z červené cibule,
marmeláda z červené cibule,
cibulový džem,
recept na cibulovou marmeládu,
cibuláda z červené cibule,
cibulová zavařenina,
cibulková marmeláda,
červená cibule marméláda,
džem z červené cibule,
cibulada,
cibulová marmeláda k masu,
chilli marmeláda,
marmeláda z bílé cibule,
cibuláda recept,
cibulovamarmelada,
cibulivá marmeláda,
cibulova marmelada z bile cibule,
cibulová marmiláda,
marmeláda s červené cibule,
cibulová marmeláda podle pohlreicha
Suroviny:
cibule červená,
česnek,
olej olivový,
cukr hnědý,
tymián sušený,
chilli,
víno červené,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (16)
Magdalenko,mám dotaz.Myslíš, že bych tu cibul.marmeládu mohla udělat v domácí pekárně? Tam totiž dělám normální džemy, jako merunky, broskve at. Děkuju. A pokud se týče toho PH, jak dlouho tedy se to tam čmochtá?
Spagi, jo takovou vidličkovou vařečku mám také. Hodně ji používám
Jen jsem přemýšlela, co je to ještě v té hotové směsi, je to taková ta vidlička dřevěná že jo? Vypadá to jak ruka