Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek a po otevření ji hned spotřebujeme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 470 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,64 g |
Tuky | 44,86 g |
Vláknina | 65,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 266,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulová marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDyV
Moje poznámka
Cibulová marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDyV
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 11 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 12 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 12 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 14 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 14 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 15 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 16 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 16 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 18 hodinami
Tématické fráze:
cibulová marmeláda z červené cibule,
marmeláda z červené cibule,
cibulový džem,
recept na cibulovou marmeládu,
cibuláda z červené cibule,
cibulová zavařenina,
cibulková marmeláda,
červená cibule marméláda,
džem z červené cibule,
cibulada,
cibulová marmeláda k masu,
chilli marmeláda,
marmeláda z bílé cibule,
cibuláda recept,
cibulovamarmelada,
cibulivá marmeláda,
cibulova marmelada z bile cibule,
cibulová marmiláda,
marmeláda s červené cibule,
cibulová marmeláda podle pohlreicha
Suroviny:
cibule červená,
česnek,
olej olivový,
cukr hnědý,
tymián sušený,
chilli,
víno červené,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (14)
Magdalenko,mám dotaz.Myslíš, že bych tu cibul.marmeládu mohla udělat v domácí pekárně? Tam totiž dělám normální džemy, jako merunky, broskve at. Děkuju. A pokud se týče toho PH, jak dlouho tedy se to tam čmochtá?
Spagi, jo takovou vidličkovou vařečku mám také. Hodně ji používám
Jen jsem přemýšlela, co je to ještě v té hotové směsi, je to taková ta vidlička dřevěná že jo? Vypadá to jak ruka