Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek a po otevření ji hned spotřebujeme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 470 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,64 g |
Tuky | 44,86 g |
Vláknina | 65,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 266,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulová marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDyV
Moje poznámka
Cibulová marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDyV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 19 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové poháry
Nickusek před 43 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 59 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 1 hodinou
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 1 hodinou
Kefírový koláč
Renata1101 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Tématické fráze:
cibulová marmeláda z červené cibule,
marmeláda z červené cibule,
cibulový džem,
recept na cibulovou marmeládu,
cibuláda z červené cibule,
cibulová zavařenina,
cibulková marmeláda,
červená cibule marméláda,
džem z červené cibule,
cibulada,
cibulová marmeláda k masu,
chilli marmeláda,
marmeláda z bílé cibule,
cibuláda recept,
cibulovamarmelada,
cibulivá marmeláda,
cibulova marmelada z bile cibule,
cibulová marmiláda,
marmeláda s červené cibule,
cibulová marmeláda podle pohlreicha
Suroviny:
cibule červená,
česnek,
olej olivový,
cukr hnědý,
tymián sušený,
chilli,
víno červené,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (15)
Magdalenko,mám dotaz.Myslíš, že bych tu cibul.marmeládu mohla udělat v domácí pekárně? Tam totiž dělám normální džemy, jako merunky, broskve at. Děkuju. A pokud se týče toho PH, jak dlouho tedy se to tam čmochtá?
Spagi, jo takovou vidličkovou vařečku mám také. Hodně ji používám
Jen jsem přemýšlela, co je to ještě v té hotové směsi, je to taková ta vidlička dřevěná že jo? Vypadá to jak ruka