Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 935 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,34 g |
| Tuky | 33,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 582 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,42 g |
| Sacharidy | 8,50 g |
Postup přípravy
Hlavně nesolit-niva a uzená ryba jsou slané a pokud by se nám snad zdálo, že je jídlo málo slané, vždy se dá dosolit.
Zveřejněno 12. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Moje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 45 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 38 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 58 minutami
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečená ryba,
uzená ryba,
zapečená uzená makrela,
uzená ryba recepty,
uzené ryby recepty,
zapečená uzená ryba,
uzená ryba recept,
vykoštění makrely,
uzené ryby,
recepty z uzené ryby,
zapečená ryba recept,
jak vykostit uzenou makrelu,
uzená makrela recepty,
zapečené ryby,
jak vykostit makrelu,
recepty z uzenou s rybou,
recepty na zapečené ryby,
recept uzená ryba,
ryba zapečena,
recepty uzené ryby
Suroviny:
ryba uzená,
sýr niva,
pórek,
cibule,
česnek sušený,
pažitka,
vejce,
smetana na vaření,
tuk
Komentáře (23)
Hanis, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tady líbilo jak s náma, tak ať tě inspirují naše recepty-těšíme se na tvoje
Zítra dej vědět, jak jste si pochutnali
Ivi, raději vykostit a jsou i uzené ryby, které kosti nemají, já měla ještě od Jany uzené mořské pstruhy a ty jsou vykostěné, tak to bylo bez práce i když si myslím, že bez vykostění by to šlo taky, ale z toho jídla by nebyl takový požitek