Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,80 g |
Tuky | 160,20 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,91 g |
Sacharidy | 29,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem si na svou dnešní improvizaci zvolila hovězí kližku.Máme ji rádi,je celkem finančně dostupná a po úpravě velmi chutná a šťavnatá. Hodí se hlavně k přípravě gulášú, nebo k různým omáčkám např.koprové,rajské ap.Pokud se připravuje vcelku, je lepší použít právě zmiňovaný papiňák, ve kterém je maso hotové za kratší dobu. Uvedená doba vaření je orientační, záleží i na stáří hovězího kusu. Mě těch 55minut stačilo, ale když se stane, že ještě vidlička masem po otevření hrnce prochází špatně, hrnec znova uzavřeme a pod tlakem vaříme ještě 10minut.
Věřím, že přípravu všichni zvládnete a v závěru si pochutnáte na šťavnatém, marinádou natáhnutém masu. Šťávu jsem ničím nedochucovala, byla akorát:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 7 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 7 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 7 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 7 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho varit hovezi v papinaku hovězí maso v papinaku hovězí v papináku jak dlouho vařit hovězí maso v papináku jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci hovězí kližka recepty hovězí kližka vařená hovězí kližka vařené hovězí maso v papiňáku hovězí kližka recept vaření hovězího masa v papináku jak dlouho vařit maso v papináku jak dlouho varit hovezi klizku jak dlouho vařit kližku recepty hovězí maso v papiňáku jak dlouho vařit hovězí vaříme z klížky hovězí klížka v tlakovém hrnci vareni v papinaku recepty z hovězí kližky
Suroviny: kližka hovězí, slanina uzená, cibule, bujón hovězí, omáčka hořčičná s pepřem, olej, tymián sušený, kůra citronová, alobal
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
16 názorů