Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

19. 5. 2012 14:19

Suroviny

Porce: 4 - 8

Nutriční hodnoty

Energie3 387 kJ / 810 kcal
Bílkoviny50,49 g
Tuky48,15 g
Vláknina5,12 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,37 g
Sacharidy42,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Proč ten název... původně jsem chtěla maso dělat se šťávičkou, napřírodno. Jenže.. Magdalenka mě ukecala, že má chuť na rezne :-)) a taky mi poradila s nádivkou. Tímto ji děkuji velmi. Moc jsme si pochutnali. Masíčko bylo šťavnaté a brynza spolu s tím ostatním se krásně doplňovala.

Jo, a ještě k počtu porcí: jsem myslela 4 řízky, 4 porce.. ale to se nedalo sníst! Takže jeden řízek napolovic - jinak nešlo. Takže tak.. dobrou chuť.

P.S. spolustrávníky upozorníme, že jsou přítomna párátka, ať je ( spolustrávníky ) nemusíme s cizím tělesem, potažmo oním již zmiňovaným párátkem, vézt na pohotovost. Jednak by nám dotyčný moc neděkoval, navíc, protože je sobota, bychom za něj vyplázli 90kč regulační polatek :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 5. 2012 18:08

;-):-p:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: krásné, holky, vy jste roládkové dnes?:-K

Zdenka1

19. 5. 2012 18:03

No krásně jsi to zarůlovala:yes:. Aj na fáře by sas jak kuchařka uživila, kdyby si zaměstnání svého neměla:-p:yes::-)) Pan farář by sa enem oblizovál:-p

rebeka rebeka

19. 5. 2012 16:32

Bahula:nooo, od tebe to teda sedí:-!:-!:-D;-) ty ovšem vůbec nezůstáváš pozadu, co se perlení týče;-):yes::yes::yes: máš ho parádní.. dortík krásný:yes::yes::-K

Bahula Bahula

19. 5. 2012 16:30

rebeka: No, Ty zase perlíš;-) Krásné:yes::yes::yes:+

rebeka rebeka

19. 5. 2012 16:25

maris::-8:-8 takže co:-?:-? moudřejší ustoupí:-?:-D:-D:-D:-D:-D
no né, já nevěděla, s čím zkombinovat tu brynzu.. bych to bývala přeplácala.. Magdi dobře poradila:yes::yes:

maris maris

19. 5. 2012 16:24

magdalenka: však já si na Tebe něco vymyslím:-))

maris maris

19. 5. 2012 16:19

rebeka: jestli Ty jsi ťululum, tak já jsem turecká princezna;-), jsi neuvěřitelě šikovná a prosím, neodmlouvej staršímu;-):-D:-))

magdalenka magdalenka

19. 5. 2012 16:19

maris: Som tu, poradím s hocičím...;-) aj keď nie si ťululum...

rebeka rebeka

19. 5. 2012 16:15

maris: a co by ti radila:-O:-?:-? ty nejsi takové ťululum, jako já:-D:-D:-D:-D a děkuju;-):-K

maris maris

19. 5. 2012 16:14

Rebi, to je nádhera:yes::yes:
Mně by Magdalenka určitě tak dobře neporadila;-(:-)):-))

rebeka rebeka

19. 5. 2012 15:37

magdalenka: trochu starší a o dost moudřejší musíme poslouchat:-8:-D:-D:-D je to tam:yes:;-)

magdalenka magdalenka

19. 5. 2012 15:27

rebeka: Nekecaj, lebo priberám od pýchy...(ja som to niekde v reštaurácii jedla - takto plnené mäso a napr. pomazánka s bryndzou, cesnakom a orechami je u nás doma v kurze)
A nechceš zmeniť názov, napr. Kuřecí závitky (řízky?) s bryndzou?
Každému by bolo jasné, o čom je reč a odporcovia bryndze na to neťuknú...

senky senky

19. 5. 2012 15:11

Jo,jo,jo.....tak takový rezeň bych si taky nechala líbit:yes::yes:

rebeka rebeka

19. 5. 2012 15:05

magdalenka: trošinku:-O:-?:-? vždyť jsi to v podstatě vymyslela celé ty:-D:-D:-D já jenom zrealizovala;-)
děkuju.. dobre si mi radila:yes::yes: mám dobrou učitelku:-K:-8:-):yes:

magdalenka magdalenka

19. 5. 2012 15:01

Nadenka, na tvojich fotkách to vyzerá tak nádherne, že tie řízky ti úprimne závidím.
A tvoj popis je tiež nádherný, jedným slovom, si dobrá! :yes:
(Ale ma teší, že aspoň trošilinku som pomohla k vášmu kulinárskemu zážitku.)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné kuřecí řízky smažení řízků ve fritéze řízky ve fritéze kuřecí řízky ve fritéze řízek ve fritéze řízky z fritézy kuřecí závitky ve friteze troj obal na rizek kuřecí řízek ve fritéze rizek s brynzou kuřecí rizek se špenátem a kaší jak delat řizky ve friteze jak ve fritéze připravit vepřovy řízek kuřecí prstíky recepty-závitky pana faráře náplň do vepřového řízku fritéza delikátní recepty řízky plnene kuřecí ve vriteze kuřecí řízky recepty

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, špenátové listy, brynza, česnek, ořechy vlašské, sůl, pepř, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, sádlo

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Vj