Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,02 g |
Tuky | 27,05 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 267,40 g |
Postup přípravy
Fliačky premiešame s kapustou, vmiešame žĺtky a sneh z bielkov. Krok 3: Vložíme do vymasteného pekáča a v rúre pri strednej teplote zapečieme dozlata ( asi 30 min ). Krok 4: Narežeme na kocky a podávame s opečenou klobásou alebo špekáčikom.
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Moje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 23 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelný nákyp,
zelný nákyp recept,
zelný nakip,
zelý nákyp recept,
kvetakovy nákyp s uzeninou,
zelný nákyp s uzeným,
nudlový nákyp s uzeninou,
hovezi nakyp,
zelne listy s uzeninou,
zelny nakyp-recept,
recept na nákyp z kapusty
Suroviny:
flíčky,
zelí hlávkové,
cibule,
olej,
vejce,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (5)