Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,49 g |
| Tuky | 113,44 g |
| Vláknina | 16,53 g |
| Cholesterol | 472 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,17 g |
| Sacharidy | 43,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Moje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 8 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 10 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 1 hodinou
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 2 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 3 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 3 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 3 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 3 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dušené plecko,
co uvařit z plecka,
výborné recepty z plecka,
plecko,
co uvařit z vepřového plecka,
plecko recepty,
plecko recept,
co uvařit z vepřové plece,
plecko dusene,
plecko dusene na stave,
vepřová plec co uvařit,
co uvařit s plecka,
dušené vepřové plecko,
minutka z plecka,
plecko na celeru,
plecko po bratislavsku,
plecko na štavě,
recept plecko na šťávě,
co uvarit z plece,
recepty na dusene plecko
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
slanina,
mrkev,
celer,
okurky sterilované,
šťáva rajčatová,
mouka hladká,
mléko,
smetana zakysaná,
olej,
sůl
Komentáře (18)
Prekvapila ma Vaša poznámka "je to dost pikantní!"
Môžete uviesť z akej ingrediencie, keď v ingredienciách Vami uvedených nie je absolútne nič, čo by mohlo urobiť jedlo pikantným. Dôvod nie je kritika receptu, ale záujem vytvoriť jedlo, ktoré by mohlo byť pikantné, pretože máme veľmi radi také jedlá. Iste je jednoduché pridať Valentínu, Harissu atď. Napriek tomu by som bol rád, keby ste to objasnila. Je možné, že nejaká Vami použitá ingrediencia (pikantní) v zozname chýba?
Ďakujem