Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,94 g |
Tuky | 0,47 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6B4
Moje poznámka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6B4
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karí
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
misula29 před 24 minutami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 3 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 4 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 6 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 7 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 9 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 21 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 22 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 22 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 22 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
polévka z divočáka,
veprova polivka,
vepřové kosti,
vývar z kostí,
veprova krizova kost,
vepřové morkové kosti,
polévka z vepřového vývaru,
polívka z kostí,
veprova kost,
vepřová křížová kost recepty,
vepřový vývar recept,
vepřová žebra polívka,
vepřová morková kost,
krkovice z divočáka recept,
recept na vepřovou polévku,
vepřové kosti v papiňáku,
polévka vepřový vývar,
polévka z vepřového,
morkova kost veprova
Suroviny:
kosti vepřové,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
brambory,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (5)