Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luxusní minirohlíčky-zvané "Zázrak z Olomouce"

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

1. 8. 2012 20:42

Suroviny

Porce: 2-3 velké plechy

Nutriční hodnoty

Energie16 708 kJ / 3 993 kcal
Bílkoviny162,98 g
Tuky196,23 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 554 mg
Sodík 4,50 g
Sůl10,96 g
Sacharidy384,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept i název jsem včera odpoledne dostala mailem od svého kamaráda a hned jsem je udělala k večeři. Je fakt, že jsou

luxusní chutí, s těstem se výborně pracuje, je jako plastelína a můžete z něho dělat co chcete! Tak si je upečte a budete spokojení - pochutnáte si jako já. Dneska jsem ještě upekla houstičky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bystrouska

30. 9. 2012 17:21

Rohlíčky jsou výborné jen se po nich zaprášilo:-D.+bod:yes:

Danca Danca

3. 8. 2012 13:51

Oskeruska: jééé, já jsem si přesně podle tohoto klíče recept uložila do hlavy:-O:-D. Sice s tím olejem to podle receptu úplně nesedí, ale myslím, že ho klidně může i být o ten trošek míň...:-8 Těsto je výborné, při zpracování krásně tvárné a řekla bych, že se dá použít na 100 způsobů:yes:

Oskeruska

2. 8. 2012 21:22

Jeste jsem si vzpomnela na jednu vec..ja si nepamatuji bezne kolik ceho do ceho a tento recept jsem si zapamatovala a to z toho duvodu,ze jak nam sefka na stredisku Tupperware rikala,je tam pul kila mouky,z toho pulka mleka-tj.tech 250ml a z toho pulka oleje..protoze v puvodnim receptu je oleje 125ml :-D Navic tedy to drozdi a malicko cukru na kvasek..pisu to proto,ze to treba nekomu take pomuze si to zapamatovat na stalo :-) Kdyz si clovek jen precte recept,tak si toho treba ani nevsimne,ze to tak je ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 8. 2012 21:19

Receptík i foto minirohlíčků se mi moc líbí:-K+:-p:yes:

Eliza Eliza

2. 8. 2012 21:09

Kadlíku, to je tady vždycky tak.:-(( Přitom si myslím, že pro administrátory by nebyl problém zjistit totožnost těch osob podle počítače (IP adress). Pokud nejsou tak mazaní a nemají dva, nebo nepoužívají k těmto účelům druhý počítač...ale to si nemyslím. Hrozně mi vadí, když lidé nedokážou projevit svůj názor pod vlastním jménem. Za co se stydí? Neměli bychom se za své názory stydět a skrývat se, to patří dobám minulým..

Kadlik Kadlik

2. 8. 2012 20:48

Fascinuje mně, že většina nesouhlasných názorů je anonymních. A přitom si myslím, že to jsou lidi, tady známí. Jenom se stydí /nevím proč/ za to, že se jim něco nelíbí.:-//

Bibinka Bibinka

2. 8. 2012 19:25

magdalenka: Magdalenko, ano nechala jsem v pečce vykynout a pak jsem ho vyndala na vál a pracovala s ním-na tvé přání jsem to do rp.napsala;-):-)

chocolate chocolate

2. 8. 2012 18:32

magdalenka:Já ho nechávám i vykynout, občas plním i margotkou;-).

magdalenka magdalenka

2. 8. 2012 18:24

Ahoj Bibi, ja by som uvítala, keby si do receptu napísala, či cesto necháme v pekárni aj vykysnúť, alebo len zamiesiť a hneď s ním pracujeme...:yes:
Recept sa mi páči (aj ten druhý zázrak z Olomouca), určite je skvelý výsledok. A menej známy ako bublaniny s olejom a buchty so zakysanou smetanou, šalamún, mäso zapekané so syrom a smotanou a čínske placičky atď., ktoré tu pravidelne pribúdajú.

Eliza Eliza

2. 8. 2012 17:51

Tento recept jsem si uložila už proto, že je přizpůsobený domácí pekárně a to mi vyhovuje.:yes: Moc se těším, až doma zkusím - na chalupě pečku nemáme.
Mmch, s pečivem je to při vyhledávání velmi obtížné, suroviny dost podobné... Kdo píše recepty častěji, ví, o čem mluvím.

Bibinka Bibinka

2. 8. 2012 17:31

chocolate:chokolate, to jsi mi teda udělala dvojitou radost a jedeš podle mých receptů:-*;-), doufám, že tě nezklamou a budou chutnat-já jdu zrovna péct klasiku buchty s povidlama;-):yes:

Bibinka Bibinka

2. 8. 2012 17:31

chocolate:chokolate, to jsi mi teda udělala dvojitou radost a jedeš podle mých receptů:-*;-), doufám, že tě nezklamou a budou chutnat-já jdu zrovna péct klasiku buchty s povidlama;-):yes:

chocolate chocolate

2. 8. 2012 17:25

Bibinka:Recept znám roky z kuchařky Tupperware;-).Každopádně tě celkem chápu, i já vyhledávám podle surovin a nenapadlo by mě, že tu je recept s tak, řekněme, specifickým názvem.
Nedělejme z toho vědu, ale snažme se být ohleduplnější k novým uživatelům, kteří leckdy dají recept, který je tu už desetkrát a dostávají kartáč, copak to vkládají.
Recept bych nemazala, pro pečku je super, duplicitní je pro klasické zadělávání.
btw-dnes jsem pekla tvůj Jihočeský koláč a je super a mám naloženou i Pikantní krkovici:-p dle tebe.

Bibinka Bibinka

2. 8. 2012 17:10

To jsem si vůbec nemyslela, že tento recept vyvolá takovou, ne zrovna příjemnou diskuzi a věřte mi, nebo ne, že jsem o tom receptu který tu už je vůbec nevěděla a dokonce jsem vyhledávala podle surovin, protože jsem si říkala, že pod tímto názvem tu nebude a že to tak pojmenoval můj kamarád, který mi ho poslal-nenašla jsem nic:-Otudíš jsem ho sem dala. Možná taky pomohl někomu(jak čtu), kdo o něm nevěděl, zrovna jako já, tak je aspoň připomenutý. Tento je v pečce a druhý bez pečky;-), ale pokud by jste na tom trvali a uspokojilo by vás to-jsem ochotná ho smazat, tak se k tomu můžete vyjádřit;-) Děkuji za všechny komentáře......

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 8. 2012 16:48

rebeka:Ano,já si to všímla,ale až pak, děkuji za odpověď !:-O

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: olomoucké rohlíčky olomoucký zázrak olomoucký zázrak recept zázrak z olomouce zázrak z olomouce recept tupperware recepty kuchařka olomoucké minirohlíčky zázrak z jednoho vajíčka recept tupperware olomouc olomoucké kynuté těsto slane minirohlicky mini rohlíčky rohlíčky tupperware dame jidlo olomouc olomoucke mini rohlicky zázrak z jednoho vajíčka olomocké rohlíčky minirohlíčky slané plnene rohlicky z olomouce olomoucke mininrohlíčky

Suroviny: mléko, olej, cukr, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, salám suchý, sýr niva, kmín celý, sůl hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Luxusní minirohlíčky-zvané "Zázrak z Olomouce"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2BJ