Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 9. 2012 19:11

Suroviny

Porce: 1 menší šiška

Nutriční hodnoty

Energie7 918 kJ / 1 892 kcal
Bílkoviny188,58 g
Tuky116,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 3,98 g
Sůl9,10 g
Sacharidy22,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem to nevařila. Přišel můj syn a donesl mi kus tady té dobroty, že pro Láďu. Musela jsem ochutnat.:-) Bylo to skvělééé!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

22. 9. 2012 19:41

Zajímavé.Ten vývar by se měl po uvareni pravděpodobně procedit, mám či nemám pravdu? Určitě něco podobného zkusim:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci gothaj hovnomil duivacz sulc recept domacigothaj recept cz. duivacz 2014 drubezi zulc drubeží domácí sulc gothaj do do mrazáku jak se dělá gothaj domaci gothaj recept tvrdý sýr do mrazáku jak se co dela gothaj domácí sulc drůběží recept gothaj co obsahuje gothaj co uvařit z tvrdého sýru drůbeží huspenina recepty co uvařit s drubežích jater huspenina s jatýrky

Suroviny: játra drůbeží, salám gothaj, sýr tvrdý, kůže vepřová, voda, česnek, sůl, pepř, masox

TopRecepty.cz

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNYr