Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 880 kJ / 3 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,06 g |
Tuky | 151,82 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 359,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr francouzský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWWB
Moje poznámka
Fofr francouzský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWWB
Nejnovější recepty
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 4 minutami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 14 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 16 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 18 minutami
Extra rychlé lívance
m.medunova před 1 hodinou
Krůtí guláš
akalina1 před 3 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 14 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 14 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 14 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 14 hodinami
Tématické fráze:
francouzský koláč,
vlhký koláč,
francouzský ovocný koláč,
francouzský jablečný koláč recept,
francouzský koláč s ovocem,
fofr koláč,
rychlý francouzský koláč,
francouzský čokoládový koláč,
těsto na francouzský koláč,
zdrclé těsto,
fofr jablecny kolac,
fofrkoláč,
vlhke kolace,
francouzsky rychly kolac,
rychlý francouzský jablečný koláč,
francouzský koláč se šlehačkou,
francouzké lívance,
francouzský ja koláč s jablky,
sladký francouzský koláč s jablky,
čokoladovy francouzsky kolac s ovocem
Suroviny:
jablko,
hruška,
cukr písek,
cukr vanilkový,
olej rostlinný,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
cukr moučkový
Komentáře (17)
Kanyla: já myslím, že ho Ivet nepřeklápěla, soudě podle fota