Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje domácí věnečky

Věnečky jsou pokladem mezi cukrovím. Odpalované těsto je náročnější na přípravu, stejně tak pečení věnečku, kdy promlouváme k troubě, aby naběhly. Jakmile se však dílo zdaří, můžeme si vychutnávat nadýchaný věneček plný máslového krému.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

27. 1. 2013 22:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

podle velikosti jich je kolem 30-40 ks z jedné dávky

Nutriční hodnoty

Energie18 256 kJ / 4 363 kcal
Bílkoviny75,01 g
Tuky327,27 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 1,36 g
Sůl3,20 g
Sacharidy275,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mrockova

12. 1. 2020 12:33

Dneska premiéra, výborné, bála jsem se toho, ale povedlo se, do krému jsem kápla rumovou tresť. Dělala jsem z poloviční dávky a mám 23 kusů, menších. :-):-):yes::yes::yes:

migro migro

21. 12. 2019 17:43

bezvadný recept dnes jsem vyzkoušela a povedlo se vyzkoušela jsem hodně receptu a nikdy to nebylo ono až tento recept se zdařil :yes::yes::yes:

mika59 mika59

20. 7. 2019 15:03

Dělala jsem úplně totožně, jen jsem přidala 50 g sádla..:-) Přidala jsem foto..

kett36

1. 3. 2019 13:29

Konecne kloudny recept :) dekuji :) :-K

magdalenka magdalenka

7. 11. 2018 16:31

Zo surovin na krem asi vypadol vanilkovy cukor,
alebo lusk...

Dajda Dajda

7. 11. 2018 16:07

O.Renda: Taky dělám krém do žloutkových věnečků bez žloutků - s polohrubou moukou a vanilkovým pudinkem - a jsem s ním spokojená.:-K

O.Renda

7. 11. 2018 15:49

Zdravím,dnes jsem je dělala po druhé a opět jsou výtečné. Ted nechápu,proč jsem se odpalovaného těsta bála))))A s tímto krémem jsou famozní. Poprvé jsem je vzala do práce a během chvíle zmizely.Moc děkuji:yes::-K:-K:-K

mersy mersy

4. 12. 2016 21:18

Jaroslava: Moc , moc děkuji:-K

mersy mersy

4. 12. 2016 21:15

eva nováková: Evičko moc děkuji....:-K

mersy mersy

4. 12. 2016 21:13

Jirina174: Krásnou 2 adventní neděli Jiřinko:-) Děkuji jsem moc ráda že věnečky se vám povedly a chutnají..:-)Přeji vám pohodový předvánoční čas...:-K:-K

Jirina174 Jirina174

4. 12. 2016 18:22

Právě jsem dopekla. Věnečky i krém jsou famózní. Děkuji za recept :yes:

mersy mersy

15. 2. 2016 04:12

Jaroslava:děkuji...:-K

mersy mersy

15. 2. 2016 04:10

eva nováková:moc děkuji za pochvalu,:-K:-K:-K

eva nováková

13. 2. 2016 14:05

TOTO JE DOKONALY RECEPT A TEN KREM Z MOUKY JE ŮŽASNY,TAK TO DĚLAL CUKRÁŘ PEŠEK V RESTAURACI OPERA ,NAUČILA JSEM SE TO OD NĚJ

tatiti

23. 12. 2013 10:01

jsou výborné:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: náplň do věnečků venečky domácí věnečky odpalované těsto recept na venečky lehký krém do věnečků venecky recept recept na náplň do věnečků recepty na venecky recepty venečky náplňe do věnečků venečky napln fondán na věnečky nápln na veněčky domácí věneček lehké věnečky domaci venecek recept náplň do věnečku z odpalovaného těsta napln do venecku recept nápln věnečky moje recepty

Suroviny: voda, máslo, sůl, mouka polohrubá, vejce, mléko, mouka hrubá, sůl, cukr moučkový, máslo

TopRecepty.cz

Moje domácí věnečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QLv0