Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 203 kJ / 4 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,09 g |
Tuky | 292,15 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 304,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tuk nastrouháme a zpracujeme těsto. Necháme pár hodin odpočinout. Pak těsto rozválíme na dva pláty, přeneseme na plech, propícháme vidličkou a každý upečeme zvlášť (nemusíme potírat vajíčkem).
Krok 2: V mléku s cukrem uvaříme pudink, do ještě horkého přidáme máslo a nakrájené jahody. Naneseme na jeden plát a přiklopíme druhým plátem (ten můžeme i nakrájet na čtverce a potom uložit vedle sebe). Necháme přes noc uležet, aby těsto odvlhlo. Pocukrujeme a podáváme.
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové krémeše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXDY
Moje poznámka
Jahodové krémeše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXDY
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 16 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 9 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 11 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 11 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 12 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 13 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 13 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 13 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
kremese,
recept na kremeše,
jahodovy kremes,
kreméše recept albert,
kremeš s jahody,
jahodove recepty,
jahodové řezy albert,
kremeše s ovocem,
top recepty kremese,
top recepty krémeš,
kremeš jahodový,
jahodový kremeš z mascarpone,
recepty s jahodami,
s jahodami recept,
jahodové ko,
kremese albert,
jahodový ko,
kremeše recepty,
jahidove kremese,
jahodove čtverce
Suroviny:
mouka hladká,
tuk 100%,
smetana,
mléko,
pudink jahodový,
cukr,
máslo,
jahody
Komentáře (3)