Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 126 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 10,41 g |
| Vláknina | 23,72 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 125,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Moje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 8 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 28 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 35 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 3 hodinami
Tématické fráze:
polevka z bučku,
ovarova polevka,
ovarová polévka recept,
ovarovy vyvar,
vepřová polévka z bůčku,
polevka s bučku,
rajská polévka se strouháním,
ovarové koleno polevka,
ovarova polevka z bůčku,
poctivá ovarova polévka,
polévka ovarova,
bucek ovarovy,
ovarový bůček,
strouhání do v rajské polevky,
vepřová polévka z bučku,
bucek na polévky,
recep na vlockovou polevku,
vepřová polévka s bučku,
ingredience do ovarove polivky,
bucek vyvar
Suroviny:
koleno vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
koření nové koření,
majoránka,
cibule,
pepř,
sůl,
voda,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (19)
Samozřejmně že mohla, ale počítejte stím, že polévka bude mít krásný dádech uzeného masa, tedy lépe řečeno zauzeného. Neb uzená kolena, pokud si je neuděláte sami, tak je to jen lehce zauzené, aby se z kolena nezteratila váha.. Je to stejně juak u všech prodávajících masných výrobků rádoby uzených.
Polévka z tohoto kolena bude zcela jiná, a je třeba ji taky jinak doplnit polévkovou přílohou, tedy já doporučuju kroupy a brambory. Na závěrečnou chuť já dávám majoránku.
TAK ŽE JE TO MOŽNÉ, ALE JINÉ LEVL.
,,toš tak,,
jEN TAK NA OKRAJ, pokuste se počítat se nou: když uvaříte koleno, oddělíte maso a další co se dá sníst od toho co děte prostě pryč a propočtete si cenu za to co sníte a co takzvaně vyhodíte, tak dojdete k překvapivému výsledku.
ALE ZASE TA CHUŤ ZA TO STOJÍ? A NEO JE LÉPE KOLENO NAHRADIT TŘEBA ............... TO SI DOPLŇTE SAMA, CO BY VÁM VYHOVOVALO.
No, mohla a bude to jako nebe a dudy
***
(200 g kořenové zeleniny):150 g mrkve 100 g petržele 50 g celeru
Zajímavé počty, že