Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 414 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,96 g |
Tuky | 23,56 g |
Vláknina | 89,75 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 430,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se sušenýma švestkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVE2
Moje poznámka
Brambory se sušenýma švestkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVE2
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 4 minutami
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
brambory se švestkama,
zapečené brambory se švestkami,
olej z mladenky,
prevarene brambory recept,
copa z bramborem,
copa z brambor,
cesnek brambory susene svestky,
postní jidlo z brambor,
copa jidlo z brambor,
převařené brambory recept,
jak se delaji prevarene brambory,
copa se švestkami
Suroviny:
brambory,
švestky sušené,
cibule,
vývar,
máslo,
kopr,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (21)
jenom mi, prosím, prozraď, copa to je : 2 zoubky utřeného česneku
Ale proč ne, čokoláda s chilli je také dobrá.
V každom prípade ukladám a vyskúšam...