Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,46 g |
Tuky | 100,93 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 403,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Moje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 46 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 52 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
dort srdce zdobený krémem,
dort s ružemi,
dort srdce,
krémový dort srdce,
srdce dort zdobený krémem,
dorty s růžemi,
krémové dorty srdce,
dort srdce s krémem,
dort srdce recept,
dort s marcipánovými růžemi,
dort krémové srdce,
dorty ve tvaru srdce,
zdobení dortu růžemi,
krémové růžičky po celém dortě,
dort ve tvaru srdce,
dort srdce kremovy,
marcipánový dort s růžemi,
dort s krémovými růžemi,
marcipánový dort ve tvaru srdce,
dort srdce krémové
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
sůl,
esence vanilková,
šťáva z kompotu,
šlehačka,
pudink vanilkový bez vaření,
ztužovač šlehačky,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
koňak vaječný,
kompot broskvový,
smartflex,
potravinářské barvivo,
rum
Komentáře (6)
Strettka, pod potahovku taky používám máslový krém. Dort plním jak ty šlehačkovým krémem a boky máslovým. Ten mantinel jsem nedělala.
ABY KRÉM POD MARCIPÁNEM NETEKL:
Pod marcipán - na boky dortu v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
Krém pod marcipán je nejlepší máslový – nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale POZOR
Pokud je Z MLÉKA stává se, že MARCIPÁN TEČE.
Strettka, tvému precizně napsanému receptu a krásnému dortíku posílám velkého boďana.
Ty růžičky jsou fantastické.