Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,46 g |
Tuky | 100,93 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 403,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Moje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 23 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 44 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
dort srdce zdobený krémem,
dort s ružemi,
dort srdce,
krémový dort srdce,
srdce dort zdobený krémem,
dorty s růžemi,
krémové dorty srdce,
dort srdce s krémem,
dort srdce recept,
dort s marcipánovými růžemi,
dort krémové srdce,
dorty ve tvaru srdce,
zdobení dortu růžemi,
krémové růžičky po celém dortě,
dort ve tvaru srdce,
dort srdce kremovy,
marcipánový dort s růžemi,
dort s krémovými růžemi,
marcipánový dort ve tvaru srdce,
dort srdce krémové
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
sůl,
esence vanilková,
šťáva z kompotu,
šlehačka,
pudink vanilkový bez vaření,
ztužovač šlehačky,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
koňak vaječný,
kompot broskvový,
smartflex,
potravinářské barvivo,
rum
Komentáře (7)
Strettka, pod potahovku taky používám máslový krém. Dort plním jak ty šlehačkovým krémem a boky máslovým. Ten mantinel jsem nedělala.
ABY KRÉM POD MARCIPÁNEM NETEKL:
Pod marcipán - na boky dortu v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
Krém pod marcipán je nejlepší máslový – nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale POZOR
Pokud je Z MLÉKA stává se, že MARCIPÁN TEČE.
Strettka, tvému precizně napsanému receptu a krásnému dortíku posílám velkého boďana.
Ty růžičky jsou fantastické.