Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,46 g |
Tuky | 100,93 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 403,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Moje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 7 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 2 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 4 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 4 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 4 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 6 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 7 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 8 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 8 hodinami
Tématické fráze:
dort srdce zdobený krémem,
dort s ružemi,
dort srdce,
krémový dort srdce,
srdce dort zdobený krémem,
dorty s růžemi,
krémové dorty srdce,
dort srdce s krémem,
dort srdce recept,
dort s marcipánovými růžemi,
dort krémové srdce,
dorty ve tvaru srdce,
zdobení dortu růžemi,
krémové růžičky po celém dortě,
dort ve tvaru srdce,
dort srdce kremovy,
marcipánový dort s růžemi,
dort s krémovými růžemi,
marcipánový dort ve tvaru srdce,
dort srdce krémové
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
sůl,
esence vanilková,
šťáva z kompotu,
šlehačka,
pudink vanilkový bez vaření,
ztužovač šlehačky,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
koňak vaječný,
kompot broskvový,
smartflex,
potravinářské barvivo,
rum
Komentáře (7)
Strettka, pod potahovku taky používám máslový krém. Dort plním jak ty šlehačkovým krémem a boky máslovým. Ten mantinel jsem nedělala.
ABY KRÉM POD MARCIPÁNEM NETEKL:
Pod marcipán - na boky dortu v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
Krém pod marcipán je nejlepší máslový – nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale POZOR
Pokud je Z MLÉKA stává se, že MARCIPÁN TEČE.
Strettka, tvému precizně napsanému receptu a krásnému dortíku posílám velkého boďana.
Ty růžičky jsou fantastické.