Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 307 kJ / 10 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 365,71 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 490,54 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1 856,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKwB
Moje poznámka
Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKwB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 32 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 2 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 5 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty s polentou,
bile fazole recept,
bílé fazole recepty,
rajčata v plechovce,
bílé fazole v rajčatové omáčce plechovka,
recepty z fazolí,
bílé v protlaku,
co s uvařených bílých fazolích,
rajcata v plechovce zdravi,
fazole v rajčatovém protlaku,
bílé fazole v plechovce,
recept s polentou,
recepty bile susene fazole,
polenta s fazolemi
Suroviny:
fazole bílé,
rajče,
protlak rajčatový,
česnek,
sůl,
pepř,
koření,
bylinky sušené,
sýr parmazán strouhaný,
bazalka čerstvá,
polenta,
voda,
sůl,
parmazán
Komentáře (5)