Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyjevské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vKx
Moje poznámka
Kyjevské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vKx
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 23 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 minutou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 1 hodinou
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 1 hodinou
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 9 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 14 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kyjevský kotlet,
kyjevská roštěná,
kyjevská pečeně,
kyjevské kuře,
kyjevská kotleta,
kijevský kotlet,
kyjevská hovězí pečeně,
recept kyjevský kotlet,
kyjevská omáčka,
kyjevský kotlet recept,
kyjevské kotlety,
kuřecí prso supreme,
kuře kyjev,
hovězí kotleta,
kijevská kotleta,
kotleta bez kosti recepty,
kuřecí prsíčka supreme,
kotlety bez kosti recepty,
kuřecí supréme,
kijevsky kotleta
Suroviny:
prsa kuřecí,
stehno kuřecí,
máslo,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)
Knížka je skvělá, vřele doporučuji
To "Suprême" mě zajímá
Před časem jsem zavrhl nápad, dát sem rcp na Kuře Suprême (neptejte se proč
Myslím, že: "...bez kůže a kosti je prso "supreme" to není až tak jednoznačné...
Prošel jsem onehdy hafo rcp a většinou to bylo i s kůží. Nedávno jsem měl, říkali tomu francouzké kukuřičné kuřátko Suprême a 1 porce byla 1/2 kuřete i s kožuchem...
Jen jsem chtěl trošku uvést do obrazu tazatele viz níže, a pro větší názornost jsem přidal i obrázek, když už jsem to měl i nafocíííno
A že jsou to blbosti?
No, jak myslíte, pokud vůbec...
Dovolím si parafrázovat Forrest Gumpovu maminku: Pro blba jsou to blbosti!
Protože ač z ptáka, tak když se dělá jak se dělat má, tedy z částečně vykostěných kuřecích prsou, kde se ponechá pažní kůstka a po obalení to vypadá jako smažená kotleta ze savců ze dvora
...a ze stehen se nepřipravuje! Hmmm, tedy v lepších podnicích neééé
http://www.toprecepty.cz/recept/19417-stavnate-kur...