Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 620 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,84 g |
Tuky | 170,14 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 135,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Moje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 1 hodinou
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 8 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 2 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 2 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 3 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 5 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 6 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 8 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 8 hodinami
Tématické fráze:
králík v papiňáku,
priprava kralika,
recept na dietního králíka,
králík na černém pivu recepty bohdalová,
úprava králíka,
vareny kralik,
pečný králík,
dietní pečený králík,
recepty remoska králík,
králik v remosce,
tepelna uprava kralika,
recepty na dietního králíka,
kralik z remosky,
králík papiňák,
králík pečený dietní,
recept kralik,
úprava králíka recepty,
kralik na svestkach,
králík švestky,
recepty na upravu kralika
Suroviny:
králík,
máslo,
slanina anglická,
cibule,
mouka,
mrkev,
rozinky,
sůl,
pepř,
švestky sušené,
pivo světlé
Komentáře (2)