Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina k masu jako příloha

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

28. 5. 2013 12:40

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie565 kJ / 135 kcal
Bílkoviny6,72 g
Tuky0,54 g
Vláknina11,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy20,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro všechny, kdo se chtějí dobře najíst i bez brambor, rýže, těstovin a knedlíků:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jirholu jirholu

28. 5. 2013 13:11

Taky bychom si pochutnali, určitě to udělám :-p:-D:yes:

Inka1 Inka1

28. 5. 2013 13:01

:yes::-D Nádhera , hned bych si dala ,a určitě co nejdříve zrealizuju :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2013 12:52

Holky, to bylo tak strašně dobré:-*, mám ještě na zítra, zase si k tomu dám něco jiného:-p;-), třeba nějakou rybu;-)

Irule Irule

28. 5. 2013 12:48

:yes::yes::yes::-p:-p:-p

Irrena Irrena

28. 5. 2013 12:42

Určitě vyzkouším;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelenina jako priloha zelenina k masu zeleninová příloha k masu zeleninové přílohy k masu zelenina pod maso zeleninová příloha květák jako příloha maso a zelenina zelenina jako příloha k masu příloha k masu přílohy ke kuřecímu masu přilohy ze zeleniny zeleninové přílohy přílohy k masu zelenina příloha zeleninove prilohy k masům porek jako priloha přílohová zelenina priloha zelenina přílohy k masu ze zeleniny

Suroviny: mrkev, pórek, zelí hlávkové, kedlubna, protlak rajčatový, česnek, cukr, lák z okurek, olej

TopRecepty.cz

Zelenina k masu jako příloha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OX0N