Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,25 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 12,86 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražský flamendr (guláš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AzP
Moje poznámka
Pražský flamendr (guláš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AzP
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 9 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
miryg13 před 7 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 2 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový flamendr,
vepřový flamendr recept,
vepřový flamendr recepty,
flamendr recept,
hovězí guláš flamendr,
vepřový flamendr-recepty,
flámendr,
flamendr z vepřového masa,
pražský guláš,
vepřový guláš flamendr,
recept na flamendr,
recept na flamendra,
recept na veprovy flamendr,
pražský vepřový flamendr,
prazsky flamender,
vepřovy flamedr,
gulasflamendr,
recept na flamendr z vepřového masa,
top recepty flamendr,
pražsky flamedr
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
majoránka,
česnek,
brambory,
olej,
voda,
masox,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Jinak to máš hezké a já bych určitě neodmítla