Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,58 g |
| Tuky | 36,43 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 246 mg |
| Sodík | 413 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jg3B
Moje poznámka
Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jg3B
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa s celerem,
kuřecí maso s řepíkovým celerem,
kuřecí s vaňkem,
salát s řapíkovým celerem,
řapikovy cerel,
rapikovy-celer-recepty,
recept z řapíkového z celeru,
kureci nudlicky a rapikaty cerel,
pečeny řapikovy celer,
kuřecí prso recept,
natový celer s kuř. prsy,
celer recepty,
kure arapikaty celer recept,
kureci prsa recepty s celerem,
řapikovy cerel polevky,
cerel řapíkový,
cerel řapikovy polévka recept,
roman vaněk recept kuře s celerem,
recept na kureci prsa,
recept kuřecí prso s celerem
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
olej,
sůl,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
kopr,
bazalka čerstvá,
vývar,
máslo,
celer,
šťáva citronová
Komentáře (12)
Já podlévám smetanou a je to parádní dobrota shttp://www.toprecepty.cz/recept/13016-brambory-z-p...