Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Moje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 7 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 7 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 28 minutami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 34 minutami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 34 minutami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 36 minutami
Cuketové placičky
Issis před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 4 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 4 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 4 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 5 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 5 hodinami
Tématické fráze:
krepelky recept,
chov křepelek,
recepty z křepelky,
krepelka recept,
recept na krepelky,
křepelky recepty,
křepelka na víně,
chov křepelek na maso,
jak oškubat křepelku,
krepelky na vine,
domací chov křepelek,
krěpelky,
mail kozle.pl loc:cz,
recepty na křepelky,
jak oskubat krepelky,
jak vykuchat křepelku,
recepty z krepelek,
krepelka v kuchyni,
vaření křepelek,
recept na krepelku
Suroviny:
křepelky,
víno červené suché,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl mořská,
pepř červený,
badyán,
skořice
Komentáře (35)
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.
Křepelky byla lovná zvěř s děda s manželem je běžně nosili domu.
Mražák tehdy nebyl ke koupi - neexistovalo pro běžného člověka koupit mražák!
Tak tchýně všecho očistila a upekla ,aby se to nezkazilo.
Veronika.Hrozna:Dana61: děkuju
Recept uložen ! Vždycky manžel vzpomíná jak jeho maminka dělala křepelky asi tak 12 kouskú na oběd.
zuzun: Já to koření měla rozetřené v hmoždíři a pak jsem tu zahuštěnou šťávičku přecedila přes sítko, aby to bylo hladké, dopísnu do receptu. Jinak já ten červený pepř kupuju na trzích buď od Antonína nebo Lubana a 1 z nich ho prodává i pod názvem Růžový pepř, ale je to to samé. Určitě není ostřejší než černý. Rýži jsem jen slila, pokud to koření tam zůstalo, tak nikomu nevadilo
hanes24: Balíček vážil 440g, ale samozřejmě s kostmi (bylo to mražené), takže záleží na jedlících, mně ta 1 křepelka stačila bohatě. Muž pravil, hm jako ochutnávka dobrý a k jídlu bude co? - měla jsem jen ty 2 kusy
Teri, některá česká důchodkyně zas nemá tykvice noooo
Máš to moc príma,mňam