Půlnoční flamendr
Decentně pikantní hovězí flamendr zajisté osloví všechny milovníky pálivého jídla. Směs hovězích nudliček, cibule, žampionů a rajčatového protlaku je rychle hotová. Pokrm můžete podávat s chlebem, brambory, hranolky, nebo bramboráky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 262 kJ / 1 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,93 g |
Tuky | 113,76 g |
Vláknina | 23,12 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 48,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Pokud spěcháme, můžeme použít tlakový hrnec. Protože je maso naložené, stačí vařit 10-12 minut a nechat dojít, dokud píst na hrnci nepovolí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2018 18:22
AngelSarah: Samozřejmě, kdo je nemá rád, nemusí je dávat
10. 9. 2018 10:06
je potřeba tam dát ty houby? ovlivní to hodně chut? :) u nás je nikdo nejí..
14. 10. 2017 21:14
Marie Švarcová : Ani my už neflamujeme, ale sem tam si to dáme
14. 10. 2017 19:58
to jsem často dělávala v mládí a vždy s úspěchem , dnes už neflámujeme ale rádi si to stejně dáme
26. 10. 2013 15:15
Nikina: Věčný problém našich poloviček, že?
26. 10. 2013 09:25
Jani to by mi doma neprošlo, drahá polovice nesnáší rajčata Ale já bych si jistojistě pochutnala
25. 10. 2013 23:11
Super, Jani!
25. 10. 2013 22:13
25. 10. 2013 19:45
hezká práce
25. 10. 2013 19:07
25. 10. 2013 14:30
Lákavá dobrota
25. 10. 2013 14:14
Teda děvčata, dnes máte samé lahůdky
25. 10. 2013 12:50
no právě jsem si říkala, že jsi dlouho nic nevložila a ono ejhle .
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: flamendr hovězí flamendr flamendr recept půlnoční recepty na flamendr recept flamendr recept na flamendr nejlepší flamendr flamender flamendr z hovězího masa flamendr recepty vynikajici flamendr flamendr s bramboracky flamendr videorecept flamendr se žampiony půlnoční maso top recepty flamendr vepřový flamendr recepty flamendr flamedr
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, česnek, olej, cibule, žampióny, paprika sušená sladká, vývar masový, protlak rajčatový, kmín drcený, chilli, kapie sterilovaná
Půlnoční flamendr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn4X
13 názorů