Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 10. 2013 13:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 784 kJ / 904 kcal
Bílkoviny148,66 g
Tuky20,47 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 439 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy18,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

25. 10. 2013 15:40

krásné zátišíčko, akorát já divočinku moc nemusím, ten chuťový ocásek...s tím se ne a ne skamarádit:-) ale za mojí polovičku dávám boďánek:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2013 15:21

:yes::yes:

Ivana Ch

25. 10. 2013 14:48

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K

Irule Irule

25. 10. 2013 14:32

:yes::yes::yes::-p:-p:-p

hanes24

25. 10. 2013 14:11

Pomoc rychle, no to je papina úplně na mě jde záchvat žravosti. Musím se napít aspoň vody. Ještě, že už jsem po obědě:-!:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty ze zveriny zverina recepty kolouch se šípkovou omáčkou zvěřina na černém pivě recepty zvěřina kolouch zvěřina na šípkové omáčce recepty zveřina kolouch recepty jelen sika zverina zverina na cernem pivu zvěřina recepty jelen sika grilování recepty s koloucha recepty na zvěřinu zvěřina recepty kolouch špikované hovězí maso na pivě jelen sika recepty ze zvěřiny recept zvěřina kančí kýta na pivu zvěřinové recepty sika zverina recept

Suroviny: kýta jelení, cibule, výpek, cibulka, tymián čerstvý, jalovec, protlak rajčatový, zavařenina šípková, vývar, pivo černé, sádlo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rpjB