Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,32 g |
| Tuky | 221,23 g |
| Vláknina | 7,05 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 9,45 g |
| Sůl | 23,48 g |
| Sacharidy | 22,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí placičky s dresinkem z hořčice a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyYE
Moje poznámka
Rybí placičky s dresinkem z hořčice a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyYE
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 16 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 19 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 44 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 2 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 2 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 8 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 9 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 9 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 10 hodinami
Tématické fráze:
dresing z hořčice,
dresing z dijonské hořčice,
dresink z horcice,
ryba kopr,
rybí placičky,
ryba na kopru,
dresink z dijonské hořčice,
dresing na ryby,
dresing z hořčice,
dresink z hořčice,
dresing hořčice,
hořčici i dresink,
dresing k rybám,
dresing na rybu,
ryba a dresing,
dresing s dijonské hořčice,
filé na kopru,
placičky z ryby,
rybi placicky recept,
recept rybí placičky
Suroviny:
chléb,
mléko,
filé mleté,
cibule,
kopr,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
mouka,
máslo,
olej rostlinný,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
ocet vinný bílý,
olej olivový,
nať petrželová,
kopr,
okurky sterilované
Komentáře (7)