Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z daňčí plece

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

27. 12. 2013 13:43

Suroviny

Porce: 1 větší roláda

Nutriční hodnoty

Energie2 607 kJ / 623 kcal
Bílkoviny9,07 g
Tuky53,23 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,85 g
Sacharidy25,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je můj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanes24

29. 12. 2013 09:37

Jana Remkova:Musím se tam vypravit, přiznávám, že do Hypernovy chodím velmi málo, tak to napravím a dančí vyzkouším:yes::yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2013 18:56

Severinka: No, zásobené, Mirko..:-D. Postavili nám tady Kaufland konečně, takže snad bude tak dobře zásobený, jako v Čechách, většinou to tak není.;-)

Severinka Severinka

28. 12. 2013 18:54

Jana Remkova:no vida, tak to máte u Vás je více zásobené - myslím ty obchoďáky;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2013 18:01

Severinka: Právě jsem si je koupila v Kauflandu. Mají 1 litrové, 3 litrové a 6 litrové;-)

Severinka Severinka

28. 12. 2013 17:07

Ty popisovací sáčky já kupuji v papírnictví, v obchoďácích jsem na ně ještě nikdy nenarazila:-O:-O:-O

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 12. 2013 15:16

No a co tak to nebude tak placaté,když se mi to nepovede úplně na plocho.
Stejně se seže...e! Stejné "mazání" hořčice česnek dělam pro divočáka ,ale přidávám olej takže přidám i na dančí.Mám to odzkoušeno s olejem ,že se to maso míň suší.:-D:-p:-p:-p:-p:-p Ten mrazák,dančí jsem našla hned,ale než jsem našla anglickou slaninu to trvalo asi hodinku.Malý balíček.:-(
www.toprecepty.cz/recept/24756-pecena-kanci-kyta--s-horcici/

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2013 13:50

Veronika.Hrozna: Verčo určitě. Já jsem s tím taky zápasila. Nějak nakrájela-jakoby do knihy, nevím, jestli to znáš, jako třeba bůček..zakrojíš z jedné strany a skoro až dokonce, ale dávám bacha, abych neprořízla a pak z druhé strany totéž. No, asi jsem to měla vyfotit, ale krájela jsem to večer, to jsou fakt fotky na prd. Každopádně jde spíš o to, jak dobře ti to někdo rozbouchá do plátu;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 12. 2013 12:28

Veronika.Hrozna:Našla jsem dančí stehno? Myslíš že se to povede.Plec je asi sež..a.:-O

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 12. 2013 12:25

Jana Remkova:Jdu prohledat ten mrazák. Manžel šel na lov a na zítra bych tu roládku ráda udělala. Moc se mi líbí! :-D:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2013 12:11

rozmarynaH: už není :-D. Díky moc;-)

rozmarynaH rozmarynaH

28. 12. 2013 12:00

Jani, jednou jsme koupili celou danilu a celou jsem ji vlastnoručně rozbourala a naporcovala. Její maso báječně chutná a ta tvoje roláda musí být dobroučká:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2013 11:10

hanes24: Dančí i kančí bylo v Hypernově.;-)

hanes24

28. 12. 2013 08:01

Bodík je, teď ještě sehnat dančí, musím zkusit ty markety a zaměřit se na dančí, přiznávám bez mučení, že na daňka jsem dosud nenarazil. Ale možná by mohlo být skopové?:-)):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 12. 2013 21:34

suslajda:Velmi podobné konzistence a chuti hovězího. Jemnější vlákna !
Moje zkušenost,co lze dělat z hovězího ,jde také z daňka.
Používám ,ale vždy trošičku míň koření jako na hovězí,aby bylo cítit ,že to je divočina. :-D Maso je sušší,takže pozor při vybírání a krájení.Po dopečení nechat aspoň deset minut prochladnoutpod poklicí.Rychle krájet a vložit zpátky do sósu.Jinak se osuší. Zajíc je to stejný.:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 12. 2013 21:27

Tyhle sáčky kupuju stále .ale na některé věci jsou moc malé. A já zatím sehnala jenom dvě velikosti. Malou a ješté menší! Zkus tam dát jenom 1,5 kg telecí hrudi - prostě se tam nevejde.Ani roštěná tam nevleze ta na roastbeef ! Nevleze tam ani kachna ,ani husa /teda domácí/ ty podvyživený z obchodu ty sáček mají. To je tak na kuřecí prsa nebo stehýnka ,ale na dvě porce! Tam fakt nedám ani jedenoho zajíce nevleze tam.:-(

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roláda z daňka dančí dančí kýta recepty řízky danči plecko recept dančí recepty dančí plecko nejlepší recept na dančí maso dančí řízky recepty dančí maso roláda z dančího masa dančí plecko recepty recept na maso z daňka daněk recepty dančí kýta recepty - řízky recept na dančí roláda z plece plecko recepty plec z danka dančí maso prodej danci rostena

Suroviny: plec dančí, slanina uzená, slanina anglická, bůček uzený, česnek, hořčice plnotučná, sůl, pepř čtyř barev, mouka hladká, paprika sušená sladká, cibule

TopRecepty.cz

Roláda z daňčí plece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OkJN