Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček pečený s medovo-pivním sirupem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2014 17:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 288 kJ / 3 893 kcal
Bílkoviny153,10 g
Tuky298,96 g
Vláknina20,01 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 630 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy135,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

9. 2. 2014 19:09

sedlakantonin:děkuji mám radost, že chutnalo:-K

sedlakantonin

9. 2. 2014 16:22

Dobré uděláno,snězeno,čistý pekáč:yes::-p:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 1. 2014 18:43

Haničko,tedy Ty mi děláš po nemocniční stravě chutě:-SS chutí bych si nabídla:-p:yes::-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 1. 2014 15:53

:-p Jdu radší pryč,jenom mi ukápla slina na klávesnici! Takový "dietní" recept teď po svátcích ,,,,ježišmáriá ,ale bych si dala až mi očka kroutí!

mlsoun

6. 1. 2014 11:18

Tenhle dietní bůček vypadá moc dobře:-p:-p,bude třeba vyzkoušet:-D:yes:

Dana61

6. 1. 2014 08:55

úžasné zpracování bůčku:yes::-D Hani doplň prosím do postupu česnek - pravděpodobně jej dáváš do té pasty;-) já si ho pochopitelně udělám bez něj, abych mohla ochutnávat a pochutnávat si:-p

Colombo65 Colombo65

5. 1. 2014 20:41

:yes::yes::yes::-O

jarka skrobakova

5. 1. 2014 19:29

:yes::yes::-K:-p

suslajda suslajda

5. 1. 2014 18:54

Děkuji za komentíky vyzkoušejte:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2014 18:53

Bože můj..bůček!!:-p:yes:

Dajda Dajda

5. 1. 2014 18:41

suslajda: Není zač. Teď už stojí zato pustit se přípravy takové lahůdky. Jen kdyby byla trochu dietnější!:yes::yes:

suslajda suslajda

5. 1. 2014 18:37

Opraveno děkuji za upozornění;-):-K

Dajda Dajda

5. 1. 2014 18:03

Vypadá to skvěle:yes:, ale nevytratila se z množství masa jedna nula? Takovou dobrotu budeme určitě péct ve větším množství.

Irrena Irrena

5. 1. 2014 18:01

Na 100 g bůčku to asi nebude;-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

5. 1. 2014 18:00

To vypádá krásně,:-p úplně se mi sbíhají sliny:-p:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček s medem pečený buček na pivu pečeny buček na pivě pečený buček top recept recept pečený bůček s medem buček na medu pečeme bůček pečený bůček doba pečení bůčku dietni buček jak péct buček pečený búček ve folii pečený bůček recept na kolik péct buček bůček s medem pečený bůček na pivu - recepty pečený bůček s kostí na medu jak vypada bucek zpracování bůčku bůček pečený s medem

Suroviny: bok vepřový bez kosti, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pepř mletý, česnek, cibule, pivo černé, med

TopRecepty.cz

Bůček pečený s medovo-pivním sirupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AoWB