Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos od Agnieszky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1590 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 150 min

1590 min (1440 min příprava + 150 min tepelná úprava)

16. 1. 2014 19:03

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 729 kJ / 3 520 kcal
Bílkoviny295,45 g
Tuky178,33 g
Vláknina50,24 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 14,22 g
Sůl34,00 g
Sacharidy129,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Našla som tu recepty na bigos 3, ale ani jeden sa nerobí v rúre, ako sa robí u nás na východe. Šarišská kuchyňa má veľa jedál z poľskej, ukrajinskej aj maďarskej kuchyne, darmo, máme to do všetkých troch štátov blízučko. U nás sa bigos pripravuje vždy v rúre, aj v oblastiach Poľska, ktoré sú pri našich hraniciach, sa robí v rúre. Tak nejaká zmena :)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

16. 1. 2014 19:35

Veronika.Hrozna::-D nie pre rotu, ale ako všetko s kyslou kapustou, aj bigos, čím dlhšie stojí, tým je lepší. Takže to asi tak na 3x zjeme, ale len 1x denne toto a viac nič už do seba človek nedostane :-D:-D:-D

spagetka spagetka

16. 1. 2014 19:34

Veronika.Hrozna: Veru, bigos je naprosto skvělé jídlo a úplně ideální pro odležení. Já ho dělám taky velké množství a zbytek jde do mrazáku.
Tejaja: teri, v troubě ho dělá jeden z manželových příbuzných. Prostě taky dobrá varianta. Ty ho máš vlastně jakoby z jedné nádoby, proto si myslím, že v PH bude taky výborný.
Receptjak jinak než že mňam, když jde o b igos. Já snad nechutný bigos nikdy nejedla, dycky se po něm dělaj boule za ušima, ať je to jakákoli varianta :yes::yes::yes::yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 1. 2014 19:21

To varíš pre rotu vojakov ? Tých surovín je strašne veľa! Alebo je to tak dobré,že ....:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: staročeský bigos bigos selský bigos bigos recept recept bigos recept na bigos recept na selsky bigos bigoš pečený v troubě starocesky bygos recepty z kapusty bigos víno rure bygos bigos z cervene repy jaké hovězí na bygos pečení s bigos bigos s ryzi bigos videorecepty recept bigos videorecepty pečený bigos bigos od

Suroviny: maso vepřové, klobása pikantní, slanina uzená, zelí kysané, zelí bílé, rajče, cibule, sádlo, koření nové koření, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, vývar hovězí, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Bigos od Agnieszky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VrWB