Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,96 g |
Tuky | 43,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Moje poznámka
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 8 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 10 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí karé,
madarská čabajka recept,
vepřové karé,
vepřové karé vcelku,
jak upravit vepřové karé,
gyulai kolbász jak vařit?,
čabajka originální recept,
vepřové karé v pomalém hrnci,
čabajská klobása domácí výroba,
gyulai kolbasz,
maďarské vepřové karé,
uzene veprove kare,
karé vepřové po maďarsko,
gyulai vepřová roláda,
pultovni prodej,
čabajka originál csabai,
klobása gyulai vařit,
vepřové kare wikipedie,
top recepty na vepřové karé,
čabajka gyuila
Suroviny:
pečeně vepřová,
čabajka,
cibule,
slanina uzená,
vývar masový,
pepř černý,
olej slunečnicový,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
jíška máslová
Komentáře (13)
Samozrejme, vôbec mi nemusíš veriť. Je možné, že si len tak z nudy vymýšľam. Vlastne neviem, prečo som niekomu chcela rozšíriť vedomosti.
Čabajská klobása nebo čabajka (maďarsky Csabai kolbász) je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Začali ji vyrábět v 18. století slovenští přistěhovalci ve městě Békéscsaba a okolí (zvláště vynikl po roce 1858 výrobek jatek ve městě Gyula, takže se někdy používá pro čabajku také označení Gyulai).
zdroj: Wikipedie
... a prosím už nechci stále ... tak proč, když
Aj gyulai aj csabai kolbász sú originály a dve odlišné veci. Neviem, čo použil Colombo, ktorú z tých dvoch, podľa názvu csabai ale tebe pritakal na gyulai.
Tu čabajku já nejím,nechutná mi,ale gyulayka