Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 169 kJ / 758 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 165,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Moje poznámka
Restované gnocchi jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyK5
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 10 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 1 hodinou
Francouzské palačinky
káťa před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 8 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 8 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 8 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 9 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 9 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 9 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 9 hodinami
Tématické fráze:
smažené gnocchi,
smažené gnochi,
restované gnocchi,
recepty s gnocchi,
restované gnochi,
smažené noky,
gnocci restovane,
gnocchi recepty,
recept gnocchi,
restované noky,
gnochi jako priloha,
opečené gnocchi,
bramborové gnocchi na cibulce,
gnochi priloha,
gnocchi restované,
gnocchi opečené na másle,
restované noky recept,
pečené kuřecí stehna,
jaká příloha ke gnoccum,
opečené bramborové gnochi
Suroviny:
gnocchi,
olej,
omáčka sojová,
sůl,
pórek
Komentáře (8)