Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 31,50 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrelka pečená s brambůrkem vařeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVwN
Moje poznámka
Makrelka pečená s brambůrkem vařeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVwN
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 17 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 1 hodinou
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 3 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct makrelu,
turbo gril recepty,
recepty z turbo grilu,
recepty turbo gril,
jak dloho péct makrely,
jak dlouho peču makrelu,
délka pečení makrel,
turbogril recepty,
turbo gril pečení,
recepty pro turbogril,
jak péct makrely,
rozřízlá pečená brambora,
recepty na vareni v turbo grilu,
turbo gril - recepty,
recepty na turbo gril,
jak upect v turbo grilu,
délka pečení makrely,
recepty pro turbo gril,
kuličkovy moučnik s kokosem
Suroviny:
brambory,
sůl,
petrželka,
máslo,
makrela,
koření grilovací,
bazalka čerstvá,
majoránka,
tymián,
olej olivový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo
Komentáře (3)