Suroviny
Porce: libovolny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 840 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 1,90 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 94,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7Pq
Moje poznámka
Jahodové pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7Pq
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 19 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 7 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 12 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 12 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
jahodové pohlazení,
jahodové dobroty,
moucniky jahodove,
smetanové pohlazení,
jak se dělá želatina,
želatina v prášku návod,
jahodova želatinových krem,
piskot na plechu jahody a zelatina,
šlehačkové jahodové řezy,
recepty co sou hned,
jahodové krémy,
ovocné řezy na plech,
jak se dělá jahodová želatina,
jahodové polití cheesecake,
jarní pohlazení dort,
jahodová želatina krém,
jak se dělá jahová želatina,
vanilkove pohlazeni,
z čeho se děla želatina,
recepty jahody a želatina
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka hladká,
kypřící prášek,
želé červené dortové,
cukr vanilkový,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
smetana zakysaná,
jahody,
želatina červená
Komentáře (11)