Suroviny
Porce: libovolny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 840 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 1,90 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 94,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7Pq
Moje poznámka
Jahodové pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7Pq
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 9 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 11 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 12 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
jahodové pohlazení,
jahodové dobroty,
moucniky jahodove,
smetanové pohlazení,
jak se dělá želatina,
želatina v prášku návod,
jahodova želatinových krem,
piskot na plechu jahody a zelatina,
šlehačkové jahodové řezy,
recepty co sou hned,
jahodové krémy,
ovocné řezy na plech,
jak se dělá jahodová želatina,
jahodové polití cheesecake,
jarní pohlazení dort,
jahodová želatina krém,
jak se dělá jahová želatina,
vanilkove pohlazeni,
z čeho se děla želatina,
recepty jahody a želatina
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka hladká,
kypřící prášek,
želé červené dortové,
cukr vanilkový,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
smetana zakysaná,
jahody,
želatina červená
Komentáře (11)