Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 601 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,98 g |
Tuky | 13,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží (já vařím 2/3 bílé a 1/3 tmavé natural). Krok 5: Vnitřnosti je potřeba očistit, já postupuji takto:
Srdíčko jen omyju, odstraním případně zbytky krve.
Játra - stačí omýt, odstraňuji jen velké, hrubé blány.
Ledvinky rozříznu podélně na čtvrtky, odstraním tuk a močovody (všechno bílé, co tam je). Hned ledvinky pokrájím na kousky a namočím aspoň na 1/2 hodiny do mléka. Pak je ještě důkladně propláchnu v tekoucí vodě.
Zveřejněno 8. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Moje poznámka
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 2 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 2 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 21 minutami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 25 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 27 minutami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 32 minutami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 33 minutami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 40 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 1 hodinou
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Irenag před 2 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vnitřností,
hovězí ledvinky jak očistit,
hovězí ledvinky jak očistit,
guláš z vepřových vnitřností,
jak očistit ledvinky,
jídlo z vnitřností,
vnitřnosti recepty,
gulas s vnitrnostmy,
gulas s vnitrnosti,
kozi vnitrnosti,
očištění vepřových jater,
zabíjačková polévka podle hrušky,
vnitřnosti gulas,
gulas z vepřových srdcí,
recept na kozí guláš z vnitřností,
jatrova omacka s ledvinkami,
omáčka z kozích vnitřností,
očištění jater,
očištění vepřových jater,
l.hruška zabijačková tmavá polevka
Suroviny:
srdce vepřové,
bujón,
olej,
cibule,
ledvinky vepřové,
játra vepřová,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
jíška tmavá instantní
Komentáře (5)
Jinak srdíčka jsou skvělá i samotná - s vařeným bramborem a tatarkou, nemaj chybu!