Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 624 kJ / 1 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,83 g |
Tuky | 5,97 g |
Vláknina | 84,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 241,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnqE
Moje poznámka
Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnqE
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 5 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 5 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 8 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 8 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 9 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramborovocelerove pyre,
jablkové pyré recept,
řapíkatý celer pyré,
bramborovo celerove pyre,
jablkovo celerové pyré,
vaříme se šalvějí,
pyré z rapikateho celeru,
recept bramborové pyré,
vařímecelerove pyre,
pyré z celeru a jsblks,
recepty celerové pyré,
jablecno celerove pyre,
bramborové pyré recepty,
bramborové pyré recepty,
bramborovo celerové pyré pečený,
pyre z celeru a jablek,
palačinky s jablky podle ládi hrušky
Suroviny:
brambory moučné,
celer,
mléko,
máslo,
sůl,
celer,
jablko,
šťáva citronová,
víno bílé,
cukr hnědý,
sůl,
šalvěj
Komentáře (4)