Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,61 g |
Tuky | 74,58 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 938 mg |
Sodík | 897 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 1 hod odležať.
Krok 2: Do zapekacej misy vložíme lečo zmiešané so smotanou a soľou.
Krok 3: Filé potrieme prelisovaným cesnakom, trošku osolíme, obalíme v hladkej múke, opečieme na masle a uložíme na lečo.
Krok 4: Poukladáme naň plátky masla. Pečieme v rúre na 180°C asi 15-20 minut. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.
Zveřejněno 17. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvX2
Moje poznámka
Rybí filé s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvX2
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 9 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 minutami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 8 minutami
Svíčková na smetaně
Pozde před 1 hodinou
Hovězí na pepři
Pozde před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Fitulka před 2 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 2 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 2 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 5 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečené rybí filé s lecem,
zapecene file s lecem,
rybí filé na leču,
zapecena ryba s lecem,
jak udělat filé,
rybí file na na leču,
rybí filé na másle s lečem,
recepty s lečem,
file zapecene s lečem,
rybi leco,
filé na na leču,
rybí file,
zapekane file z lečo,
file na leču,
rybí filé zapečené s lečem,
jak upect rybí file,
zapečené file lečo,
rybie file na leči,
zapékané rybí file s lečem,
zapečené file v leču
Suroviny:
filet rybí,
lečo,
smetana sladká,
česnek,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (11)
Podle mne a spousty jiných jsou recepty inspirací a obměňují se podle okamžité nálady. Nic není zákon a pevně stanoveno pro lidi kteří se vařením zabývají a leccos už zkusili i zkazily, zkrátka nejsou nováčky.
Pro ty ostatní může být převratnou novinkou, že se to může upéct, nebo udělat na pánvi. Proto jsou tady recepty podobné.
Ale znovu opakuju, že tohle je jen a jen můj názor a nikomu ho nechci vnucovat.
Tady je zvykem dávat do podobných vlastně jen totožné recepty, ale pro hledající kuchtíky může být jiný recept s podobnými surovinami přínosem, nemyslíte?