Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,61 g |
Tuky | 74,58 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 938 mg |
Sodík | 897 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 1 hod odležať.
Krok 2: Do zapekacej misy vložíme lečo zmiešané so smotanou a soľou.
Krok 3: Filé potrieme prelisovaným cesnakom, trošku osolíme, obalíme v hladkej múke, opečieme na masle a uložíme na lečo.
Krok 4: Poukladáme naň plátky masla. Pečieme v rúre na 180°C asi 15-20 minut. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.
Zveřejněno 17. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvX2
Moje poznámka
Rybí filé s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvX2
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 13 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 15 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 17 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 19 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 19 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 20 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 20 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 21 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 21 hodinami
Tématické fráze:
zapečené rybí filé s lecem,
zapecene file s lecem,
rybí filé na leču,
zapecena ryba s lecem,
jak udělat filé,
rybí file na na leču,
rybí filé na másle s lečem,
recepty s lečem,
file zapecene s lečem,
rybi leco,
filé na na leču,
rybí file,
zapekane file z lečo,
file na leču,
rybí filé zapečené s lečem,
jak upect rybí file,
zapečené file lečo,
rybie file na leči,
zapékané rybí file s lečem,
zapečené file v leču
Suroviny:
filet rybí,
lečo,
smetana sladká,
česnek,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (11)
Podle mne a spousty jiných jsou recepty inspirací a obměňují se podle okamžité nálady. Nic není zákon a pevně stanoveno pro lidi kteří se vařením zabývají a leccos už zkusili i zkazily, zkrátka nejsou nováčky.
Pro ty ostatní může být převratnou novinkou, že se to může upéct, nebo udělat na pánvi. Proto jsou tady recepty podobné.
Ale znovu opakuju, že tohle je jen a jen můj názor a nikomu ho nechci vnucovat.
Tady je zvykem dávat do podobných vlastně jen totožné recepty, ale pro hledající kuchtíky může být jiný recept s podobnými surovinami přínosem, nemyslíte?