Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené rybí kousky s rajčaty, kapustičkou a bramborem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 715 kJ /
410 kcal
Bílkoviny8,26 g
Tuky15,94 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety nakrájíme na kousky, přidáme, sůl, kmín a papriku. Vše promícháme a dáme do lednice na hodinu uležet. Krok 2: Mezitím si uvaříme brambory a kapustičku tak, aby byly poloměkké. Krok 3: Cibuli makrájíme na proužky, osmahneme ji na troše sádla. K cibuli přidáme rajčata, nakrájené brambory a kapustičky. Vše necháme osmahnout a poté směs vložíme do zapékací mísy. Krok 4: Naložené filety prudce osmahneme z obou stran. Osmahnuté filety dáme také do zapékací mísy, na připravenou směs a vše zapečeme na maximální výkon v troubě 10 minut.

Zveřejněno 29. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené rybí kousky s rajčaty, kapustičkou a bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzJ0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené rybí kousky s rajčaty, kapustičkou a bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzJ0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečené filety s rajčaty a brambory, recepty na kapustičky, zapecene brambory s filé s rajčaty a paprikou, zapečené filé s rajčaty a brambory, kapustičky a rybí filé, recept na zapečení kousků masa a rajčaty, rybi filet zapekany s brambory a rajcaty

Suroviny:
kapr, cibule, brambory, rajče cherry, kapustičky, sůl, kmín drcený, paprika sušená uzená, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu