Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 862 kJ / 2 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,08 g |
| Tuky | 57,89 g |
| Vláknina | 17,66 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 5,82 g |
| Sůl | 14,50 g |
| Sacharidy | 369,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjpX
Moje poznámka
Sýrové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjpX
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 16 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 5 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 9 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 10 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 11 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 11 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
bageta recept,
bagety recept,
sýrové bulky,
recept na bagety,
tatarková bageta,
sýrové bulky recept,
bageta z domácí pekárny,
syrove bagetky,
sirova pomazanka,
sýrové bulky z domácí pekárny,
recept na bagetu,
recept bageta,
domácí sýrové bulky,
sýrova bulka recept,
domáce pekárny,
domácí pekárna recepty pečení baget,
domácé pekárna,
recept bagety,
tatarkova bageta recept,
sýrová bulka
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sýr nastrouhaný,
olej,
mouka hladká,
pepř mletý,
česnek sušený,
sůl
Komentáře (9)
Normálka kvásek (voda, cukr, droždí), když se droždí vzbudí, vmísit vše ostatní. A pořádně propracovat a v teple nechat kynout....zbytek stejný, jako u receptu