Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 301 kJ / 1 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,46 g |
Tuky | 82,83 g |
Vláknina | 19,44 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 157,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq4Q
Moje poznámka
Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq4Q
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 2 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 2 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 minutou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 9 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 56 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 2 hodinami
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 3 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
nové brambory s dipem,
pečené brambory s česnekovým dipem,
nové brambory recept,
brambory s bylinkovým máslem,
zapečene brambory s cesnekovym dipem,
pečeně brambory s cesnekovym maslem,
pečený brambor s česnekovým dipem,
pečené brambory s česnekovým dipem,
brambora v alobalu s bylinkovym dipem,
recept nové brambory,
brambory s česnekovým máslem
Suroviny:
brambory rané,
smetana zakysaná,
jogurt,
hořčice,
ančovičky v oleji,
sůl,
pepř bílý,
pažitka,
bazalka čerstvá,
máta,
petržel,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (5)