Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 182 kJ / 2 912 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,63 g |
| Tuky | 129,58 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 371,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOO1
Moje poznámka
Skořicová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOO1
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 1 hodinou
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 7 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 39 minutami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 41 minutami
Perníčky Marie
salajkol před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 3 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 4 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 4 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 4 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 5 hodinami
Tématické fráze:
skořicová bábovka s jablky,
recept na skořicovou bábovku,
silikonovy beránek,
skořicová,
jablecno skoricova babovka,
silikonová forma na beránka,
jablkovo skoricova babovka,
silikonova forma beranek,
teflonová forma na beránka,
skořicovou jablečná bábovka,
skoriciva babovka,
skořicová bábovka bez vajec,
citrónová bábovka,
jablečno-skořicová bábovka,
jablečno skořicová bábovka recept,
snadna hrnkova babovka,
skoricovababovka,
recepty na skořicovou bábovku,
forma na beránka silikonová,
škorcová babovka
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
vejce,
mléko,
kůra citronová,
skořice,
kypřící prášek do pečiva
Komentáře (11)