Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 497 kJ / 5 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,42 g |
Tuky | 10,04 g |
Vláknina | 87,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 177,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní ovocný čaj - vařený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPQ2
Moje poznámka
Zimní ovocný čaj - vařený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPQ2
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 16 minutami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 6 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 19 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 19 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 9 minutami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 1 hodinou
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 3 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 4 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 4 hodinami
Tématické fráze:
peceny caj z josty,
pečený čaj z bezinek recept,
recept na pečený čaj z bezinek,
kdy sbírat bezinky,
vařený čaj, recept,
ovoce josta recepty,
caj z bezinek,
pečený caj ze zimniho ovoce,
zimní pečený čaj,
vařený čaj z jablek,
pečený čaj s bezinkami,
recepty z josty,
zimní pečený čaj recepty,
josta recepty,
domácí vařený ovocný čaj,
recepty pečený ovocný čaj,
recept pečený čaj z bezinek,
peceny čaj z bezinek recepty,
pečený čaj bezinky recept,
recepty zimní čaj s rybízem
Suroviny:
ostružiny,
ovoce,
pomeranče,
citron,
koření hřebíček,
cukr,
rum
Komentáře (4)
Za chvíli to zas začne - sbírat si ovoce průběžně, jak zraje, do mrazáku a na podzim pak vařit.