Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 568 kJ / 1 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,04 g |
| Tuky | 35,16 g |
| Vláknina | 82,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 226,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tresčí filé mírně nasolte a kápněte na ně citrónovou šťávu. Rajčata, spařená vřelou vodou oloupejte, zbavte jádřinců a dužinu pokrájejte na malé kousky. Ty vsypte do hrnce, v němž se pražila dorůžova drobně nakrájená cibule s česnekem, nastrouhaným na šupinky.
Krok 2: Do směsi přidejte šalvěj, přelijte vínem a do vařící směsi vložte porce ryby a zakryté duste. V polovině dušení (asi po 5-6 minutách), než byla ryba hotová, přidejte fazole z konzervy, doduste rybu, zasypejte postříhanou zelenou petrželovou natí a odstavte.
Krok 3: K tomu se jako příloha hodí většinou bílý chléb. Na talíři ještě rybí maso ozdobte, kromě zeleniny, lžičkou strouhaného křenu.
Zveřejněno 29. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tresčí filé s fazolemi na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pP21
Moje poznámka
Tresčí filé s fazolemi na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pP21
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 3 minutami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
[email protected] před 7 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 20 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 45 minutami
Žitný chléb
janatka před 53 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 56 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Tématické fráze:
filé s fazolemi,
fazole a file
Suroviny:
filet z tresky,
fazole,
rajče,
cibule,
česnek,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
víno bílé,
olej olivový,
křen strouhaný,
sůl
Komentáře (3)