Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 274 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,18 g |
| Tuky | 9,83 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 190,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgurové knedlíčky (nasladko i naslano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EDW
Moje poznámka
Bulgurové knedlíčky (nasladko i naslano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EDW
Nejnovější recepty
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 3 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 23 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
hajibuni před 28 minutami
Palačinky s džemem
MarketJ před 47 minutami
Salát ze syrové červené řepy
mertice před 49 minutami
Pečená zelenina s červenou řepou a jablky
Evajira před 53 minutami
Jablkové čatní
josef.ridic před 1 hodinou
Kuřecí stehna s vaječnou náplní
Leni1970 před 1 hodinou
Filé smažené v troubě
[email protected] před 1 hodinou
Krůtí maso s houbami
[email protected] před 1 hodinou
Vydatná bramborová polévka s krupkami nebo pohankou
wimra před 1 hodinou
Tématické fráze:
bulgurové knedlíky,
tncz nova,
pšenična kaše na slano,
obilná kaše naslano,
bulgurove noky,
knedlíky z bulguru,
knedlíky z z bulguru,
bulgurové saláty recepty,
bulgurové noky recept,
bulgurové recepty,
sejkorky na sladko,
špecle nasladko,
rýžová kaše naslano,
druhy kaší nasladko
Suroviny:
bulgur,
mouka,
žloutek,
sůl,
mléko
Komentáře (3)
- co je myšleno moukou rostlinnou - živočišná je snad jen krmná kostní moučka.
Bulgur i pšeničná mouka celozrnná jsou původu rostlinného.