Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2015 15:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 230 kJ / 1 011 kcal
Bílkoviny125,98 g
Tuky41,61 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy31,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodná příloha jsou těstoviny, knedlíky nebo chléb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

keltika keltika

13. 6. 2022 22:03

No vidíte, Vaše recepty jsou úžasné a nestárnoucí....:-D:-K

mika59 mika59

13. 6. 2022 21:47

keltika: Tak to je jeden z mých úplně prvních receptů...moc děkuji..:-K:-K:-K:-K:-K

keltika keltika

13. 6. 2022 21:43

další z Vašich výborných receptů, dobrota, děkuji :-K

Milena Cejpová

14. 7. 2015 22:25

Já dělám z kuřecích žaludků držťkovou polévku a je výborná.Dávám k žaludkům vše co se dává do držťkové polévky.

magdalenka magdalenka

14. 7. 2015 21:00

mika59:máš dobré recepty...aj tento.:yes:.

magdalenka magdalenka

14. 7. 2015 20:58

casino::yes::-))

cecilka

14. 7. 2015 20:43

casino::-?:-?:-? Tak tomu nerozumiem.:-!:-!:-! To si aj mäso koreníte mäsom, cibuľu cibuľou atď.:-?:-?:-? Vy ste ešte nezistili, že rozdiel medzi hubami sušenými a čerstvými je dosť veľký?:-?:-?:-? Hoci, asi máte aj pravdu, zákazník v reštaurácii "prihubovanie" čerstvých húb sušákmi nespozná.:-D:-D:-D
Veselé pohubovanie:-p:-p:-p

casino casino

14. 7. 2015 20:28

jarda Kadic: máte recht
Houby čerstvé vs. sušené?
Sušenými "kořením" i polévku či omáčku z čerstvých...

mika59 mika59

14. 7. 2015 19:29

cecilka:;-):-K

cecilka

14. 7. 2015 19:28

jarda Kadic:V podstate súhlasím, až na tie huby. Teraz, keď rastú, dám radšej čerstvé, sušené si nechám na horšie časy:-D:-D:-D.
mika 59:vôbec som nechcela vyrývať, skôr, ďakujem za pripomenutie, na hydinové vnútornosti som akosi pozabudla:-//. Ale, recept si dovolím poupraviť, môj jazyk totiž hovorí, aby som pridala aj kyslú smotanu.:-D. Inak, verím že aj bez nej je to :yes::yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

14. 7. 2015 18:20

cecilka: cecilko,já dělám podobně z kuřecích žaludků guláš a je fakt jedno, jestli jsem je měl chlazené,nebo zmrazené.A co se týká hub,tak se mi sušené zdají voňavější,než čerstvé, ale asi to bude taky šumafuk, jestli jsou takové,nebo makové:-)):-)):-)) ale jinak je to bašta:yes::yes::yes:

mika59 mika59

14. 7. 2015 17:14

cecilka: Upravila jsem ať si každý vybere. My děláme z čerstvých.

cecilka

14. 7. 2015 16:54

:-?:-?:-? Kuracie žalúdky robím už roky a na rozličné spôsoby a aj mrazené aj čerstvé. Doteraz som žiadne rozdiely v chuti nespozorovala. Prečo by som práve pri tomto recepte mala použiť žalúdky čerstvé a k tomu sušené huby:-?:-?:-?

jirholu jirholu

13. 7. 2015 16:52

Přidávám se k těm, kterým by chutnalo :-p:-D:yes:

pipre pipre

13. 7. 2015 16:19

I mně by chutnalo :yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí žaludky kuřecí žaludky recepty recept na kureci zaludky kureci zaludky na houbach recepty na kuřecí srdce a žaludky omáčka kuřecí žaludky a houby houbové recepty houby recepty kuřecí srdce a zaludky kuřecí žaludky recept kuřeci zaludky s cesnekem recept s kuřecích žaludku játrová omáčka se žaludky recepty kuřecí s s houbami jak vypada kuřecí žaludek kureci zaludky horcice pikantni kureci zaludky kuřecí na houbách kuře houby drubezi zaludky s houbama

Suroviny: žaludky kuřecí, houby sušené, cibule, česnek, mouka hladká, kmín mletý, pepř, sůl, hořčice, vývar, sádlo

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EB7g