Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 823 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,61 g |
Tuky | 54,43 g |
Vláknina | 114,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,35 g |
Sůl | 14,93 g |
Sacharidy | 333,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Moje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 12 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 3 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 6 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 6 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 7 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 8 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 9 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 11 hodinami
Tématické fráze:
seitanová směs recept,
seitanová bílkovina na pečení,
seitanová buchta,
seitanová bábovka,
recept na holesovicke kolacky,
seitanova rolada,
roláda s fazolemi,
seitanová směs,
roláda z fazolí,
roláda bez lepku recept,
housková nápln do kuřete
Suroviny:
olej olivový,
houby,
pórek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
tymián,
strouhanka,
vývar zeleninový,
šťáva citronová,
česnek,
fazole,
vývar zeleninový,
omáčka sojová,
olej olivový,
lepek instantní,
droždí lahůdkové,
paprika čerstvá červená,
tymián sušený,
šalvěj sušená,
semínka fenyklová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)