Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 823 kJ / 2 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,61 g |
| Tuky | 54,43 g |
| Vláknina | 114,99 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,35 g |
| Sůl | 14,93 g |
| Sacharidy | 333,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Moje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 8 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 hodinami
Tématické fráze:
seitanová směs recept,
seitanová bílkovina na pečení,
seitanová buchta,
seitanová bábovka,
recept na holesovicke kolacky,
seitanova rolada,
roláda s fazolemi,
seitanová směs,
roláda z fazolí,
roláda bez lepku recept,
housková nápln do kuřete
Suroviny:
olej olivový,
houby,
pórek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
tymián,
strouhanka,
vývar zeleninový,
šťáva citronová,
česnek,
fazole,
vývar zeleninový,
omáčka sojová,
olej olivový,
lepek instantní,
droždí lahůdkové,
paprika čerstvá červená,
tymián sušený,
šalvěj sušená,
semínka fenyklová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)