Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 823 kJ / 2 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,61 g |
| Tuky | 54,43 g |
| Vláknina | 114,99 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,35 g |
| Sůl | 14,93 g |
| Sacharidy | 333,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Moje poznámka
Seitanová roláda s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPLN
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 13 minutami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné housky
Manik před 24 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Tématické fráze:
seitanová směs recept,
seitanová bílkovina na pečení,
seitanová buchta,
seitanová bábovka,
recept na holesovicke kolacky,
seitanova rolada,
roláda s fazolemi,
seitanová směs,
roláda z fazolí,
roláda bez lepku recept,
housková nápln do kuřete
Suroviny:
olej olivový,
houby,
pórek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
tymián,
strouhanka,
vývar zeleninový,
šťáva citronová,
česnek,
fazole,
vývar zeleninový,
omáčka sojová,
olej olivový,
lepek instantní,
droždí lahůdkové,
paprika čerstvá červená,
tymián sušený,
šalvěj sušená,
semínka fenyklová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)