Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,29 g |
| Tuky | 30,79 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 891 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 49,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNRv
Moje poznámka
Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNRv
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 6 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 16 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 10 minutami
Čokoládové slzičky
malaneta před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 1 hodinou
Valašské frgály
Radimjumbo před 2 hodinami
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 2 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 3 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 3 hodinami
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněny kapustový list,
omáčka z krup,
kroupy s hlívou hlívu ústřičnou,
plneny zeleny list,
plneny zeleny list,
kapustový list,
kapustovy list plneny
Suroviny:
kapusta,
kroupy ječné,
sýr mozzarella,
hlíva ústřičná,
olej olivový,
cibule,
sušená bazalka,
parmazán,
rajče sušené v oleji,
olivy zelené,
olivy černé,
rajče sterilované,
sůl,
pepř
Komentáře (3)