Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,29 g |
Tuky | 30,79 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 49,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNRv
Moje poznámka
Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNRv
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 13 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 7 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 7 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 7 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 7 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
plněny kapustový list,
omáčka z krup,
kroupy s hlívou hlívu ústřičnou,
plneny zeleny list,
plneny zeleny list,
kapustový list,
kapustovy list plneny
Suroviny:
kapusta,
kroupy ječné,
sýr mozzarella,
hlíva ústřičná,
olej olivový,
cibule,
sušená bazalka,
parmazán,
rajče sušené v oleji,
olivy zelené,
olivy černé,
rajče sterilované,
sůl,
pepř
Komentáře (3)